Salatbar

Mangler du en salatbar til kantine, restaurant eller andet, finder du vores fine udvalg her på siden, så du kan komme til at serverer lækre og sunde salatretter for dine medarbejdere eller kunder. Vores buffetvogne er alle udstyret med en smart acryloverbygning, som nemt kan hæves og sænkes elektronisk, så salaten holdes så frisk og indbydende som muligt. Salatbarerne er desuden udstyret med låsbare hjul, så du får en mobil salat buffet, der hurtigt og enkelt kan flyttes.

Vi forhandler både salatbarer med statisk eller ventileret køl, og du i forskellige stilrene designs, så du kan finde en salatbar, der passer ind i din virksomhed.

Vis som Gitter Liste

3 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Salatbar Breakfast kold til 4x1/1gn
  Salatbar Breakfast kold til 4x1/1gn
  Varenr
  VI-BREAKFAST-KO
  Pris pr stk 27.999,00 DKK
  Lev. fra fjernlager
 2. Salatbar Isola Ø130x166H incl 10 kantine
  Salatbar Isola Ø130x166H incl 10 kantine
  Varenr
  VI-ISOLA
  Pris pr stk 35.999,00 DKK
  Lev. fra fjernlager
 3. Salatbar Cupola 8x1/1 gn 174x174x172H
  Salatbar Cupola 8x1/1 gn 174x174x172H
  Varenr
  VI-CUPOLA
  Pris pr stk 40.899,00 DKK
  Lev. fra fjernlager
Vis som Gitter Liste

3 varer

Faldende orden
pr. side

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.