✦✦✦✦✦ Se vores +100 anmeldelser her ✦✦✦✦✦


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Kartoffelskræller

Kartoflen er en fantastisk råvare med et væld af tilberedningsmuligheder. Her på siden finder du en professionel kartoffelskrællermaskine, der kan skrælle de store mængder af kartofler, som der er behov for i storkøkkenet. Skrællemaskinen er en uundværlig hjælp, og sparer køkkenpersonalet for meget tid. 

Du finder også understel og tilbehør til din kartoffelskrællermaskine. Kontakt os gerne, hvis du har brug for vejledning, til at finde den rette maskine til dit behov. 

Vis som Gitter Liste

8 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

8 varer

Stigende orden
pr. side

Skrællemaskine til kartofler

Med en kartoffelskrællermaskine, kan du nemt og hurtigt skrælle kartoflerne i storkøkkenet. Zanussi kartoffelskrællermaskinerne giver dig en skrællekapacitet på 5, 10 eller 15 kg kartofler af gangen, så du kan få skrællet tilpas store mængder af kartofler til dit behov. 

Med en kartoffelskræller sparer du tid og besvær med at vaske og skrælle kartofler i hånden. Skrællemaskinen er fremstillet af stål, som både giver dig en høj hygiejne og levetid, som er vigtigt i det tralve professionelle køkken.