Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Blender

Mangler du en professionel blender til køkkenet? Her på siden finder du kraftfulde blender til det professionelle køkken, så du kan komme til at blende smoothies, supper og meget mere. Vælg mellem proffesionelle blendere fra Electrolux Proffesional eller kraftfulde RAW blendere, så du kan finde den blender, der passer dit behov bedst. Nøgleordene er en kraftfuld motor og nem rengøring, så du får en professionel blender, der gør hverdagen i køkkenet nem og gnidningsfri. 

Du finder også ekstra kander til din Raw blender, så du ikke behøver at vente på, at blenderkanden bliver vasket, når der er travlt i køkkenet. 

Har du brug for rådgivning omkring dit valg af blender, er du altid meget velkommen til at kontakte os. 

Vis som Gitter Liste

11 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

11 varer

Stigende orden
pr. side

Professionel Blender

Mangler du en professionel blender, der kan tåle at blive brugt i det professionelle køkken? Der er stor forskel på kapacitet og holdbarhed, når det gælder blendere, og det kan være svært at vælge den rigtige blender til erhvervsbrug fx i slagterbutikken eller kantinekøkkenet. 

Har du brug for en kraftfuld og slidstærk blender er en kombineret blender og grøntsagshakker fra Electrolux Professional et godt bud. Her får du et alsidigt værktøj, der kan blender, hakke og snitte store mængder af fødevare i køkkenet - hver dag. 

Kraftfuld RAW blender

Har du brug for en stræk blender, der nemt kan blende is, frosne grøntsager og bær og meget mere? Her på siden finder du RAW blendere og kander til din RAW blender, så du kan få en effektiv medhjælper i køkkenet, når der skal fremstilles sunde smoothies, frosen youghurt og meget mere. Blenderen er derfor oplagt til både det private hjem, hvis du har brug for en solidt blender, der kan holde til frosne madvarer, eller til det professionelle køkken.