Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Stavblender

Har du brug for en stavblender til professionelt brug? Stavblenderen er en populær køkkenmaskine i de fleste køkkener – private så vel som professionelle. Den kræver ikke meget plads, i forhold til en almindelige blender, og den kan nemt pakkes væk, når den ikke er i brug. Rengøring er også enkel, sammenlignet med en almindelig blender, da du ikke skal have kniven løsnet fra en blenderskål, for at sikre et hygiejnisk rengøringsresultat. Den professionelle stavblender giver dig mange anvendelsesmuligheder, brug den fx til at blende supper, pureer, pesto og meget andet.

Du finder stavblender i flere forskellige udgaver og styrke, alt efter hvilke krav du har til din stavblender. Stavblenderne er brugervenlige og lette at håndterer, med et godt ergonomisk greb. Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige stavblender til dit behov, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vis som Gitter Liste

19 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

19 varer

Stigende orden
pr. side

Professionel stavblender fra Electrolux

Hos Jyske Storkøkken finder du et stort udvalg af professionelle stavblender fra Electrolux. En professionel stavblender har en effektiv motor, og der er samtidigt fokus på en høj sikkerhed og hygiejne. 

Stavblendere fra Electrolux findes i udvalg af forskellige kapaciteter og længder, så du kan finde den stavblender, der passer bedst til dit køkken.