✦✦✦✦✦ Se vores +100 anmeldelser her ✦✦✦✦✦


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Maskiner - Bosch

Maskiner - Bosch

Mangler du effektive køkkemaskiner til storkøkkenet, restauranten eller kantinen? I denne kategori finder du køkkenmaskiner til professionelt brug.

Du er velkommen til at gå på opdagelse i vores udvalg af maskiner til køkkenet. Her finder du alt fra Bjørn røremaskiner og kaffemaskiner til pålægsmaskiner og sous vide. Har du brug for vejledning for at finde den maskine, der passer bedst til netop dit behov, er du meget velkommen til at kontakte os for vejledning. 


Med Bosch får du køkkenmaskiner af god kvalitet, der er designet til at gøre din hverdag i køkkenet lettere. 

Bosch er grundlagt i 1886 og har derfor eksisteret i over 130 år. 

Hos Jyske storkøkken finder du et bredt udvalg af køkkenmaskiner fra Bosch. Det er ikke industriprodukter, men det er husholdningsmaskiner i den gode ende, så du både kan bruge dem som privat og til mindre erhvervsbrug. Bosch er derfor et godt valg til det mindre professionelle køkken, hvor det ikke giver mening af investerer i en stor industrimaskine, men hvor der stadig er krav til en effektiv og slidstærk køkkenmaskine. 

Blandt vores Bosch køkkenmaskiner finder du blandt andet: 

  • Bosch håndmixere
  • Bosch stavblender og blender
  • Bosch kaffemaskine
Filtre
Vis som Gitter Liste

14 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

14 varer

Stigende orden
pr. side