Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Kaffemaskiner

Mangler du en god kaffemaskine, så der kan serveres kaffe i rigelige mængder? Danskerne er en af de mest kaffedrikkende nationer i verden – faktisk drikker vi i gennemsnit ca. 4 kopper kaffe om dagen pr. person. Derfor er det vigtigt at du finder en kaffemaskine af god kvalitet med den helt rette kapacitet, så der altid er kaffe på kanden i kantinen, restauranten, forsamlingshuset eller kontoret.

Hos Jyske Storkøkken finder du et stort udvalg af professionelle kaffemaskiner og industrikaffemaskiner fra blandet andet Moccamaster og Animo. I kategorien kaffemaskiner finder du både almindelige eller dobbelte kaffemaskiner, bryganlæg, varmvanddispensere og filtre til din kaffemaskine.

Har du brug for vejledning til at finde den helt rigtige kaffemaskine til dit behov, er du meget velkommen til at kontakte os. Til at holde kaffen varm finder du selvfølgelig også gode, solide termokander her.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 118

Side
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 118

Side
Stigende orden
pr. side

Industrikaffemaskiner  

Mangler der en industrikaffemaskine i virksomheden, institutionen, kantinen eller storkøkkenet? Uanset, hvor stort et kaffebehov du har, kan du finde en professionel kaffemaskine eller et bryganlæg af høj kvalitet, der kan klare kaffebehovet hos jer.

Du finder både kaffemaskiner fra velkendte Moccamaster, der altid sikre dig kvalitet og holdbarhed, samt kvalitetsmaskiner og bryganlæg fra Animo. Kaffemaskinerne er til almindelig filterkaffe, så du kan få din favoritkaffe i store mængder.

Kaffemaskinerne finder du i enkelt eller dobbelt model, samt med varmeplade ovenpå, så du kan holde kolber med friskbrygget kaffe varm, imens de næste kander brygger. Bryganlæggende giver dig store mængder kaffe af gangen og har vandtilførsel, så de automatisk fyldes med vand. Dermed slipper du for bøvlet med at fylde de mange liter vand på maskinen.

Du finder kaffefiltre til din maskine her