Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Bryganlæg

Til det store kaffeforbrug, hvor der er behov for at brygge store mængder af kaffe på en gang, finder du professionelle bryganlæg til kaffe, med automatisk vandtilførsel. Selvom der skal brygges mange liter kaffe, skal der stadig være fokus på at kunne brygge en rigtig god kop kaffe med god smag og aroma, så gæsterne eller de ansatte kan nyde den friskbryggede drik. Bryganlæggene findes også med hane til varmt vand, så du nemt kan tappe tevand til en kop varm te.

Har du brug for vejledning for at finde det helt rigtige bryganlæg til dit kaffebehov? Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan find en kaffeløsning til jer.

Vis som Gitter Liste

29 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

29 varer

Stigende orden
pr. side

Bryganlæg til kaffe

Til anlæggende anvender du almindelig formalet kaffe, altså filterkaffe, og vandet påfyldes automatisk, idet bryganlægget skal tilsluttes vand (husk at vi anbefaler vandbehandling). Kaffen brygges i store tanke, hvorfra du kan tappe den friskbryggede kaffe på termokander eller direkte i en kaffekop, hvis det ønskes.

Bryganlæggene til kaffe finder du med forskellige størrelser på tankene, samt med en eller to tanke, så du kan finde et kaffeanlæg, der passer optimalt til dit behov.