⭐ Køb for minimum 300 kr. og vælg en gratis gave! Læg denne kagespade eller saks i kurven og indtast koden: KAGE eller SAKS ⭐  


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        3 måneders returret  3 måneders returret        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  3 måneders returret  3 måneders returret


Kaffemaskiner - Moccamaster

Mangler du en god kaffemaskine, så der kan serveres kaffe i rigelige mængder? Danskerne er en af de mest kaffedrikkende nationer i verden – faktisk drikker vi i gennemsnit ca. 4 kopper kaffe om dagen pr. person. Derfor er det vigtigt at du finder en kaffemaskine af god kvalitet med den helt rette kapacitet, så der altid er kaffe på kanden i kantinen, restauranten, forsamlingshuset eller kontoret.

Hos Jyske Storkøkken finder du et stort udvalg af professionelle kaffemaskiner og industrikaffemaskiner fra blandet andet Moccamaster og Animo. I kategorien kaffemaskiner finder du både almindelige eller dobbelte kaffemaskiner, bryganlæg, varmvanddispensere og filtre til din kaffemaskine.

Har du brug for vejledning til at finde den helt rigtige kaffemaskine til dit behov, er du meget velkommen til at kontakte os. Til at holde kaffen varm finder du selvfølgelig også gode, solide termokander her.


Find din næste Moccamaster her. Med en Moccamaster kaffemaskine får du en håndlavet, gennemtestet og høj-kvalitets kaffemaskine, der brygger perfekt kaffe direkte i glaskande eller termokande. Du finder kaffemaskiner i mange modeller og kapaciteter, så du kan finde den Moccamaster, der passer bedst til din situation.

Er du i tvivl om noget eller har brug for vejledning for at finde den rette kaffemaskine, så tøv ikke med at kontakte os.

Du finder også andre kaffemaskine-mærker her i webshoppen, såsom Animo. Find hele udvalget af kaffemaskiner her.

Har du også brug for termokander, så du kan holde kaffen varm længe, så finder du et større udvalg af gode og solide termokander her. 

Filtre
Vis som Gitter Liste

11 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

11 varer

Stigende orden
pr. side

Industrikaffemaskiner  

Mangler der en industrikaffemaskine i virksomheden, institutionen, kantinen eller storkøkkenet? Uanset, hvor stort et kaffebehov du har, kan du finde en professionel kaffemaskine eller et bryganlæg af høj kvalitet, der kan klare kaffebehovet hos jer.

Du finder både kaffemaskiner fra velkendte Moccamaster, der altid sikre dig kvalitet og holdbarhed, samt kvalitetsmaskiner og bryganlæg fra Animo. Kaffemaskinerne er til almindelig filterkaffe, så du kan få din favoritkaffe i store mængder.

Kaffemaskinerne finder du i enkelt eller dobbelt model, samt med varmeplade ovenpå, så du kan holde kolber med friskbrygget kaffe varm, imens de næste kander brygger. Bryganlæggende giver dig store mængder kaffe af gangen og har vandtilførsel, så de automatisk fyldes med vand. Dermed slipper du for bøvlet med at fylde de mange liter vand på maskinen.

Du finder kaffefiltre til din maskine her

Moccamaster kaffemaskiner – Find den rette kaffemaskine til dit behov

Skal du brygge større mængder kaffe ofte, er en Moccamaster kaffemaskine et godt valg, da du får perfekt kaffe og maskinerne er designet til at gøre det nemt at lave kaffe til mange.
Du finder kaffemaskiner med bryggekapacitet, der er velegnet til mindre kontorer, mindre restauranter eller en stor familie, hvis man skal bruge den til hjemmet. Samt maskiner med en bryggekapacitet velegnet til større forsamlingshuse, kantiner, hoteller, caféer mv.

Der er modeller, hvor du har manuel vandpåfyldning og nogle af de større modeller, hvor vandpåfyldning foregår automatisk. Der er også maskiner, hvor du kan brygge to kander kaffe ad gangen, samt kaffemaskiner, hvor der er en varmeplade øverst på maskinen, så du kan holde en kandefuld kaffe varm, mens du er i gang med at brygge næste kande kaffe.

Gældende for Moccamaster kaffemaskinerne er, at de er i ridsefast aluminium, hvilket er praktisk, når en kaffemaskine skal bruges dagligt, og det gør kaffemaskinen nem at rengøre efter brug.

Flere af Moccamaster kaffemaskinerne slukker også automatisk, hvilket er rart i et travlt køkken eller et travlt kontor. Du finder også kaffemaskiner med drypstopfunktion, som gør, at der ikke bliver dryppet ned på varmepladen på noget tidspunkt. Det er en fordel, da du dermed ikke skal vaske kaffepletter af på maskinen hver dag efter brug.