Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Friture

Sprøde pommes frites, indbagte rejer, falafler og meget mere - en friture giver dig mulighed for at tilberede et utal af lækre, sprøde madretter, i både det salte og det søde køkken. Tilberedningen i den varme olie giver en sprød skorpe og et mørt tilberedt indre på dine madvarer. 

Hos Jyske Storkøkken finder du en frituregryde til det professionelle køkken, hvad end der skal bruges en friture til pommes frites i grillbaren eller til tilberedning af madretter af høj gastronomisk kvalitet i restauranten. En god og effektiv frituremaskine, skal kunne holde olien varm ved den rigtige temperatur, også selvom der er travlt i køkkenet, og der gentagende gange fyldes kolde madvarer til tilberedning i frituren.  Du finder frituremaskiner til industri og storkøkken i både gulv- og bordmodeller, alt efter dit behov og pladsen i køkkenet. Har du brug for vejledning inden du vælger en friture, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 44

Side
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 44

Side
Stigende orden
pr. side

En professionel friture med mange muligheder

De fleste tænker måske på pommes frites og stegt kylling, når de tænker på mad, der bliver tilberedt i en friture, men der fines et utal af madretter, der får en fantastisk tilberedning i den varme olie. Brug den til indbagt kylling eller rejer, grøntsager i beignetdej, forårsruller, fisk i sprød dej, falafler, chips af kartofler eller rodfrugter og meget mere. Selv i det søde køkken er der masser af muligheder for at fremstille gyldne fristelser i frituregryden fx doughnuts, berlinere, beignets, churros og meget mere. Frituremaskinen bliver dermed en helt uundværlig del af det professionelle køkken. 

Find en friture, der matcher netop dit behov og ønsker her på siden, eller kontakt os for rådgivning om en løsning til dit professionelle køkken.