Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Røremaskine

Skal der røres brøddeje, kagedeje og meget andet sammen i storkøkkenet? Hos Jyske Storkøkken finder du et udvalg af røremaskiner af høj kvalitet fra Bjørn og Zanussi, så der kan røres store mængder af dej og andet sammen uden besvær. Du finder også et stort udvalg af bageudstyr her, fx dejskrabere, så du nemt kan få dejen ud af din røremaskine. 

Under kategorien røremaskiner finder du både røremaskiner i gulvmodeller og i bordmodeller, så du kan finde en røremaskine, der matcher dit behov og pladsen i køkkenet.

Er du i tvivl om hvilken køkkenmaskine, der passer bedst til dit køkken, så kontakt os gerne for en professionel vejledning.

Vis som Gitter Liste

36 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

36 varer

Stigende orden
pr. side

Bjørn røremaskiner – kvalitet, der holder

Bjørn røremaskiner er kendte for deres gode kvalitet og maskiner der holder i mange år frem, så når du først har investeret i en ordentlig røremaskine, så har du også maskinen i mange år frem. Deres røremaskiner er designet med fokus på ergonomi og hygiejne, så du får maskiner, der er nemme at betjene og lette at rengøre. 

Røremaskinerne fra Bjørn finder du både i de helt store professionelle modeller, samt de populære Teddy røremaskiner i 5 liters bordmodeller, der kan anvendes til små, daglige opgaver.

Det er muligt at købe Bjørn røremaskiner, hvor der kan monteres ekstraudstyr så som kødhakker på, så du fx kan hakke farsen til frikadellerne. 

Røremaskine til industri - bageri og storkøkken

Hvad enten du har brug for en trofast køkkenmaskine til det travle storkøkken, hvor behovet er varierende og røremaskinen skal bruges til mange forskellige opgaver, eller om du har brug for en stærk og holdbare maskine til bageriet eller konditorieret, som skal bruges dagligt, så finder du en røremaskine, der passer til dit behov her på siden.

De store gulvmodeller kan effektivt køre store mængder af dej, og de mindre bordmodeller er både stærke og praktiske, da du kan flytte rundt på dem og gemme dem væk, når de ikke bruges.

Du finder naturligvis også ekstraudstyr i form af ekstra skåle, piskeris, dejkroge og kødhakkere til røremaskinerne, så du  kan anvende din køkkenmaskine til mange forskellige opgaver.