Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Øvrige maskiner - Moccamaster

Mangler du effektive køkkemaskiner til storkøkkenet, restauranten eller kantinen? I denne kategori finder du køkkenmaskiner til professionelt brug.

Du er velkommen til at gå på opdagelse i vores udvalg af maskiner til køkkenet. Her finder du alt fra Bjørn røremaskiner og kaffemaskiner til pålægsmaskiner og sous vide. Har du brug for vejledning for at finde den maskine, der passer bedst til netop dit behov, er du meget velkommen til at kontakte os for vejledning. 


Find din næste Moccamaster her. Med en Moccamaster kaffemaskine får du en håndlavet, gennemtestet og høj-kvalitets kaffemaskine, der brygger perfekt kaffe direkte i glaskande eller termokande. Du finder kaffemaskiner i mange modeller og kapaciteter, så du kan finde den Moccamaster, der passer bedst til din situation.

Er du i tvivl om noget eller har brug for vejledning for at finde den rette kaffemaskine, så tøv ikke med at kontakte os.

Du finder også andre kaffemaskine-mærker her i webshoppen, såsom Animo. Find hele udvalget af kaffemaskiner her.

Har du også brug for termokander, så du kan holde kaffen varm længe, så finder du et større udvalg af gode og solide termokander her. 

Filtre
Vis som Gitter Liste

8 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

8 varer

Stigende orden
pr. side

Moccamaster kaffemaskiner – Find den rette kaffemaskine til dit behov

Skal du brygge større mængder kaffe ofte, er en Moccamaster kaffemaskine et godt valg, da du får perfekt kaffe og maskinerne er designet til at gøre det nemt at lave kaffe til mange.
Du finder kaffemaskiner med bryggekapacitet, der er velegnet til mindre kontorer, mindre restauranter eller en stor familie, hvis man skal bruge den til hjemmet. Samt maskiner med en bryggekapacitet velegnet til større forsamlingshuse, kantiner, hoteller, caféer mv.

Der er modeller, hvor du har manuel vandpåfyldning og nogle af de større modeller, hvor vandpåfyldning foregår automatisk. Der er også maskiner, hvor du kan brygge to kander kaffe ad gangen, samt kaffemaskiner, hvor der er en varmeplade øverst på maskinen, så du kan holde en kandefuld kaffe varm, mens du er i gang med at brygge næste kande kaffe.

Gældende for Moccamaster kaffemaskinerne er, at de er i ridsefast aluminium, hvilket er praktisk, når en kaffemaskine skal bruges dagligt, og det gør kaffemaskinen nem at rengøre efter brug.

Flere af Moccamaster kaffemaskinerne slukker også automatisk, hvilket er rart i et travlt køkken eller et travlt kontor. Du finder også kaffemaskiner med drypstopfunktion, som gør, at der ikke bliver dryppet ned på varmepladen på noget tidspunkt. Det er en fordel, da du dermed ikke skal vaske kaffepletter af på maskinen hver dag efter brug.