Quooker

Quooker levere kogende vand direkte fra hanen, på hvilket tidspunkt man måtte ønske det, og til hvilket som helst formål.
De mest stillede spørgsmål:
Er det farligt med kogende vand i hanen ? Nej, Quooker er børnesikret og er fast monteret i bordet. Modsat en el kedel.
Hvad med bakterier ? Vandet i beholderen er 110 grader varmt, ved den temp. kan ingen bakterier leve.
Bliver vandet ikke gammelt ? Nej, vandet opbevares under tryk og bevarer sit iltindhold.
Er det dyrt at have den tilsluttet ? Nej, det koster under 45 øre i døgnet.
Hvad med kalk og vedligeholdelse ? Vand under tryk afgiver ikke samme mængde kalk. Quookeren skal tømmes en gang hvert 3. år, hvor det samtidig anbefales det at skifte det aktive kulfilter.

Vis som Gitter Liste

2 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Beholder Pro 3 VAQ 3 ltr 230 volt/1600 W
  Beholder Pro 3 VAQ 3 ltr 230 volt/1600 W
  Varenr
  QU-PRO3VAQ
  Pris pr stk 4.900,00 DKK
  Lagerførende
 2. Taphane Basic Krom
  Taphane Basic Krom
  Varenr
  QU-TAP/BA/CHR
  Pris pr stk 2.220,00 DKK
  Lagerførende
Vis som Gitter Liste

2 varer

Faldende orden
pr. side

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.