Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Bordmodel

Skal røremaskinen placeres på et bord i køkkenet, så finder du  industri røremaskiner i bordmodeller her på siden. Du finder blandt andet de populære og slidstærke Teddy røremaskiner fra bjørn med en 5 liters skål, der er velegnet til mindre, daglige opgaver. Brug dem til at røre og piske alt fra en brøddej til mayonnaise.

Har du brug for rådgivning i forbindelse med valget af din nye røremaskine, er du meget velkommen til at kontakte os. 

Vis som Gitter Liste

19 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

19 varer

Stigende orden
pr. side

Bjørn Teddy røremaskine

Bjørn Teddy er en lækker, effektiv og støjsvag røremaskine med en skål på 5 liter. Røremaskinerne er designet til at klarer hårdt arbejde år efter år, og er velegnede til daglige opgaver i køkkener, bagerier og laboratorier, og passer med sin størrelse også perfekt til det bageglade private hjem. Teddy er designet med omtanke for ergonomi, brugervenlighed og en høj hygiejne. Den er nem at rengøre og redskaberne af rustfri stål og tåler opvaskemaskine.

Bjørns Teddy maskine er nem at betjene ved hjælp af den gennemgående drejeknap, der kan betjenes fra begge sider. Det er både praktisk under brug, hvor du nemt kan anvende højre eller venstre hånd, og det giver dig samtidigt fleksible muligheder for placeringen af maskinen, da den frit kan placere op ad en væg uden at du skal tænke på at holde den rigtige side fri, for at kunne betjene maskinen.    

Det er også muligt at vælge Teddymodellen med hjælpetræk, der gør det muligt at montere ekstraudstyr, så som kødhakkeren.  

Industri røremaskiner i bordmodeller

Har du brug for en røremaskine med stor kraft og kapacitet, som skal kunne placeres på et bord, finder industri røremaskiner i bordmodeller fra Bjørn og Zanussi med størrelser på 10 eller 20 liter. De store røremaskiner er effektive og stærke, men sikre i brug. De brugervenlige maskiner gør hverdagen i det travle køkken eller bageri lettere, og de har mange anvendelsesmuligheder, da du kan bruge dem fra kartoffelmos til brøddej og kagedej.