OBS: Grundet travlhed kan der lige nu forekomme en ekstra dags leveringstid


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        3 måneders returret  3 måneders returret        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  3 måneders returret  3 måneders returret


Røremaskine - Varimixer - Electrolux Professional

Røremaskine - Varimixer - Electrolux Professional

Skal der røres brøddeje, kagedeje og meget andet sammen i storkøkkenet? Hos Jyske Storkøkken finder du et udvalg af røremaskiner af høj kvalitet fra Bjørn og Zanussi, så der kan røres store mængder af dej og andet sammen uden besvær. Du finder også et stort udvalg af bageudstyr her, fx dejskrabere, så du nemt kan få dejen ud af din røremaskine. 

Under kategorien røremaskiner finder du både røremaskiner i gulvmodeller og i bordmodeller, så du kan finde en røremaskine, der matcher dit behov og pladsen i køkkenet.

Er du i tvivl om hvilken køkkenmaskine, der passer bedst til dit køkken, så kontakt os gerne for en professionel vejledning.


Med en Varimixer røremaskine får du en professionel røremaskine i dansk design og i topkvalitet. Den er designet til at gøre hverdagen i køkkenet nemmere og holder i årevis.

Her på siden finder du både Varimixer KODIAK, de større røremaskine-modeller, og Bjørn TEDDY Varimixer, den mindre model til 5 liter. Fælles for alle Varimixer modellerne er, at de er designet til dem, der skal bruge dem. Se også udvalget af tilbehør, så du har den kombination af udstyr til din røremaskine, du skal bruge.

Filtre
Vis som Gitter Liste

34 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

34 varer

Stigende orden
pr. side

Bjørn røremaskiner – kvalitet, der holder

Bjørn røremaskiner er kendte for deres gode kvalitet og maskiner der holder i mange år frem, så når du først har investeret i en ordentlig røremaskine, så har du også maskinen i mange år frem. Deres røremaskiner er designet med fokus på ergonomi og hygiejne, så du får maskiner, der er nemme at betjene og lette at rengøre. 

Røremaskinerne fra Bjørn finder du både i de helt store professionelle modeller, samt de populære Teddy røremaskiner i 5 liters bordmodeller, der kan anvendes til små, daglige opgaver.

Det er muligt at købe Bjørn røremaskiner, hvor der kan monteres ekstraudstyr så som kødhakker på, så du fx kan hakke farsen til frikadellerne. 

Røremaskine til industri - bageri og storkøkken

Hvad enten du har brug for en trofast køkkenmaskine til det travle storkøkken, hvor behovet er varierende og røremaskinen skal bruges til mange forskellige opgaver, eller om du har brug for en stærk og holdbare maskine til bageriet eller konditorieret, som skal bruges dagligt, så finder du en røremaskine, der passer til dit behov her på siden.

De store gulvmodeller kan effektivt køre store mængder af dej, og de mindre bordmodeller er både stærke og praktiske, da du kan flytte rundt på dem og gemme dem væk, når de ikke bruges.

Du finder naturligvis også ekstraudstyr i form af ekstra skåle, piskeris, dejkroge og kødhakkere til røremaskinerne, så du  kan anvende din køkkenmaskine til mange forskellige opgaver.

Teddy Varimixer røremaskine – lille, stærk og professionel røremaskine

Denne smarte røremaskine kan rumme 5 liter og er en stærk, professionel røremaskine til mindre daglige opgaver i et storkøkken. En Teddy Varimixer røremaskine er solid og af høj kvalitet, så den kan klare mange års brug.

Den er designet, så den er ekstraordinær støjsvag. Den har en suveræn røreevne og kraftfuld motor, der gør, at den kan klare både tunge og seje ingredienser - selv ved helt lave hastigheder.

Du kan nemt justere hastigheden på begge sider af Teddy Varimixer røremaskinen, da den har en gennemgående knap. På den måde kan du bruge begge hænder til at justere hastigheden, og du kan have den stående op ad en væg eller andre steder, hvor pladsen er trang, uden problemer.

Alle kanter og hjørner er afrundede, og der er ikke udvendige skruer og åbninger, så den er nem og hurtig at rengøre efter brug. Du finder den i flere flotte farver her på siden og forskelligt tilbehør, så du kan udvide dine muligheder i køkkenet.

 

Varimixer Kodiak røremaskine – markedets mest innovative røremaskine

En Varimixer Kodiak røremaskine fås i forskellige størrelser, så du kan finde den model, der passer dine behov. Den er så let og enkel at bruge, at en manual ikke er nødvendig. Den betjenes fra en optimal arbejdshøjde, og du undgår tunge løft, mens du bruger den, da kedlen er placeret højt på en kedelvogn, der kan rulles hen til maskinen, når den skal sættes i gang. Når du skal have indholdet ud af din Varimixer Kodiak røremaskine, tipper du bare kedlen let og enkelt.

Har du brug for at bruge meget varme ingredienser som for eksempel smeltet sukker, sætter du en silikone ifyldningsdragt på, så du sikkert og nemt kan tilsættes ingredienserne. Når du er færdig med at bruge røremaskinen, er den nem og hurtig at gøre ren.