Sous vide

Sous vide er en tilberedningsmetode, der opstod i Frankrig, og siden hen er blevet en moderne og populær fremgangsmåde til tilberedning af både kød og grøntsager. Sous vide betyder ”under vakuum” og madvarerne tilberedes derfir vakuumpakkede i et vandbad, hvilket giver en særlig mør og smagfuld tilberedning, så selv et kedeligt stykke kød kan blive fantastisk.

Til sous vide finder du både sous vide maskiner, samt Souse vide stave, alt efter hvad du foretrækker. Du finder selvfølgelige også vakuumpakkere og vakuumposer

Indlæser...
Vis som Gitter Liste

17 varer

Faldende orden
pr. side
  1. SousVide Pro Classic PolyScience
    SousVide Pro Classic PolyScience
    Varenr
    WITT-87280001
    Pris pr stk 10.399,20 DKK 12.999,00 DKK
    Lagerførende
  2. Vakuum maskine Caso VC350 NB semi prof. produkt
    Vakuum maskine Caso VC350 NB semi prof. produkt
    Varenr
    AK-CS1394
    Pris pr stk 1.599,00 DKK 1.998,75 DKK
    Lagerførende
  3. Sous Vide Steba 10 L STSV2 NB semi prof. produkt Fast Lavpris
    Sous Vide Steba 10 L STSV2 NB semi prof. produkt
    Varenr
    AK-STSV2
    Pris pr stk 1.095,00 DKK 1.368,75 DKK
    Lagerførende
  4. Sous Vide Steba SV50 20L NB semi prof. produkt Fast Lavpris
    Sous Vide Steba SV50 20L NB semi prof. produkt
    Varenr
    AK-STSV50
    Pris pr stk 895,00 DKK 1.118,75 DKK
    Lagerførende
  5. Vakuum maskine Caso FAST VAC 500 NB semi prof. produkt
    Vakuum maskine Caso FAST VAC 500 NB semi prof. produkt
    Varenr
    AK-CS1409
    Pris pr stk 2.079,00 DKK 2.598,75 DKK
    Lagerførende
  6. Sous Vide Steba 8 L STSV1 NB semi prof. produkt Fast Lavpris
    Sous Vide Steba 8 L STSV1 NB semi prof. produkt
    Varenr
    AK-STSV1
    Pris pr stk 649,00 DKK 811,25 DKK
    Lagerførende
  7. Pose folie 30x40 cm 50 stk
    Pose folie 30x40 cm 50 stk
    Varenr
    AK-CS1220
    Pris pr stk 199,00 DKK 248,75 DKK
    Lagerførende
  8. Sous Vide Steba max 30 L STSV100Pro NB semi prof. produkt Fast Lavpris
    Sous Vide Steba max 30 L STSV100Pro NB semi prof. produkt
    Varenr
    AK-STSV100pro
    Pris pr stk 1.695,00 DKK 2.118,75 DKK
    Lagerførende
  9. Pose folie 20x30 cm 50 stk
    Pose folie 20x30 cm 50 stk
    Varenr
    AK-CS1219
    Pris pr stk 129,00 DKK 161,25 DKK
    Lagerførende
  10. Sous vide isoleringskugler ps 100 stk
    Sous vide isoleringskugler ps 100 stk
    Varenr
    AK-ST995100
    Pris pr stk 249,00 DKK 311,25 DKK
    Lagerførende
  11. Vakuum maskine Caso VC10 NB semi prof. produkt Fast Lavpris
    Vakuum maskine Caso VC10 NB semi prof. produkt
    Varenr
    AK-CS1340
    Pris pr stk 495,00 DKK 618,75 DKK
    Lagerførende
  12. Pose folieruller 30x600 cm 2 ruller
    Pose folieruller 30x600 cm 2 ruller
    Varenr
    AK-CS1222
    Pris pr stk 159,00 DKK 198,75 DKK
    Lagerførende
  13. Pose folieruller 20x600 cm 2 ruller
    Pose folieruller 20x600 cm 2 ruller
    Varenr
    AK-CS1221
    Pris pr stk 119,00 DKK 148,75 DKK
    Lagerførende
  14. Isoleringskugler til Sous Vide
    Sous vide isoleringskugler ø20mm pose med 200 stk
    Varenr
    AK-CS1430
    Pris pr stk 319,00 DKK 398,75 DKK
    Lagerførende
  15. PolyScience poly tank 49L PSC-FTP49
    PolyScience poly tank 49L PSC-FTP49
    Varenr
    WITT-87280008
    Pris pr stk 1.040,00 DKK 1.300,00 DKK
    Lagerførende
  16. PolyScience låg 49L classic PSC-P83LCS
    PolyScience låg 49L classic PSC-P83LCS
    Varenr
    WITT-87280015
    Pris pr stk 8.800,00 DKK 11.000,00 DKK
    Lagerførende
  17. vacum pakker
    Vakuum pakker Henkel jumbo mini
    Varenr
    PM-jumbomini
    Pris pr stk 10.000,00 DKK 12.500,00 DKK
    Lagerførende
Vis som Gitter Liste

17 varer

Faldende orden
pr. side

Mørt og smagsfuldt kød i sous vide

Hvorfor er sous vide blevet så populær en tilberedningsform? Det er ganske kort fortalt, fordi du kan opnå en helt særlig mørhed og smagsintensitet ved tilberedningen i vandbadet. Pga. af vakuumpakningen, bevarer kødet al sin saft og kraft, der ikke løber ud i kogevand eller på stegepande. Det er desuden en nem tilberedningsform, da du indstiller den ønskede temperatur og tid på din sous vide maskine eller stav, og herefter kan lade maden passe sig selv, uden at skulle holde øje med, om det bliver brændt eller koger over, som ved traditionelle tilberedningsmetoder.