Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Maskiner - Varimixer

Mangler du effektive køkkemaskiner til storkøkkenet, restauranten eller kantinen? I denne kategori finder du køkkenmaskiner til professionelt brug.

Du er velkommen til at gå på opdagelse i vores udvalg af maskiner til køkkenet. Her finder du alt fra Bjørn røremaskiner og kaffemaskiner til pålægsmaskiner og sous vide. Har du brug for vejledning for at finde den maskine, der passer bedst til netop dit behov, er du meget velkommen til at kontakte os for vejledning. 


Med en Varimixer røremaskine får du en professionel røremaskine i dansk design og i topkvalitet. Den er designet til at gøre hverdagen i køkkenet nemmere og holder i årevis.

Her på siden finder du både Varimixer KODIAK, de større røremaskine-modeller, og Bjørn TEDDY Varimixer, den mindre model til 5 liter. Fælles for alle Varimixer modellerne er, at de er designet til dem, der skal bruge dem. Se også udvalget af tilbehør, så du har den kombination af udstyr til din røremaskine, du skal bruge.

Filtre
Vis som Gitter Liste

29 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

29 varer

Stigende orden
pr. side

Teddy Varimixer røremaskine – lille, stærk og professionel røremaskine

Denne smarte røremaskine kan rumme 5 liter og er en stærk, professionel røremaskine til mindre daglige opgaver i et storkøkken. En Teddy Varimixer røremaskine er solid og af høj kvalitet, så den kan klare mange års brug.

Den er designet, så den er ekstraordinær støjsvag. Den har en suveræn røreevne og kraftfuld motor, der gør, at den kan klare både tunge og seje ingredienser - selv ved helt lave hastigheder.

Du kan nemt justere hastigheden på begge sider af Teddy Varimixer røremaskinen, da den har en gennemgående knap. På den måde kan du bruge begge hænder til at justere hastigheden, og du kan have den stående op ad en væg eller andre steder, hvor pladsen er trang, uden problemer.

Alle kanter og hjørner er afrundede, og der er ikke udvendige skruer og åbninger, så den er nem og hurtig at rengøre efter brug. Du finder den i flere flotte farver her på siden og forskelligt tilbehør, så du kan udvide dine muligheder i køkkenet.

 

Varimixer Kodiak røremaskine – markedets mest innovative røremaskine

En Varimixer Kodiak røremaskine fås i forskellige størrelser, så du kan finde den model, der passer dine behov. Den er så let og enkel at bruge, at en manual ikke er nødvendig. Den betjenes fra en optimal arbejdshøjde, og du undgår tunge løft, mens du bruger den, da kedlen er placeret højt på en kedelvogn, der kan rulles hen til maskinen, når den skal sættes i gang. Når du skal have indholdet ud af din Varimixer Kodiak røremaskine, tipper du bare kedlen let og enkelt.

Har du brug for at bruge meget varme ingredienser som for eksempel smeltet sukker, sætter du en silikone ifyldningsdragt på, så du sikkert og nemt kan tilsættes ingredienserne. Når du er færdig med at bruge røremaskinen, er den nem og hurtig at gøre ren.