Merrytime arbejdsbukser til kvinder

Fast Lavpris
På lager
Varenr
MT-2000DP
Priser fra 373,75 DKK

Merrytime arbejdsbukser figur

Produktbeskrivelse

Størrelsesvejledning:

Når du foretager en måling for at ramme nedenstående tabel, så er det vigtigt at du måler under det nederste ribben - og ikke hvor du bærer buksen.

 

Str. 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54
Liv i cm 72-74 75-78 79-82 83-86 87-91 92-97 98-103 104-109 110-115 116-121 122-127

 

Merrytime Darling Pants er lavet til at tilpasse sig kvinders former. Alle kvinder er forskellige og bukserne fås derfor i 99 forskellige størrelser. På den måde rammer bukserne 94% af alle kvinder - så du kan helt sikkert finde et par bukser der sidder helt perfekt. Disse bukser er slim fit - 69% bomuld/27% polyester/4% elastan. Bukserne har ingen lommer.

 

Stoffet er strecth og giver sig kun en lille smule. Du har derfor en buks der sidder tæt og behageligt hele dagen. Du vil få en masse bevægelsesfrihed i disse arbejdsbukser - da de sætter en ny standard. Der kommer heller ikke til at sidde noget overskydende stof på hoften eller i taljen og bukserne strammer ikke. Merrytime arbejdsbukserne er velegnet til køkken såvel som serveringspersonale. 

 

Det er meget simpelt at finde den buks der passer til dig.

  1. Vælg din højde
  2. Vælg din hofte
  3. Vælg din talje

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.