Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Hvem er Jyske Storkøkken?

Hos Jyske Storkøkken har vi 40 års erfaring indenfor professionelt køkkenudstyr. Det betyder, at du altid er sikret en god og personlig vejledning, når du skal vælge udstyr, maskiner eller issenkram til dit køkken. Du er velkommen til at handle hos os, uanset om du er privatkunde eller handler som erhverv.  

Jyske Storkøkken er et lille firma med under 10 ansatte, som dagligt knokler for at give dig en god service og få dine ordre hurtigt afsted. Vi vægter personlig kontakt og kundeservice højt, og du kan altid få fat i os på telefon eller mail. 

Skal du som erhverv købe stort ind, er du altid velkommen til at kontakte os og få et godt tilbud på hele dit indkøb.  

Historien bag Jyske Storkøkken

Jyske Storkøkken blev etableret i 1981 med henblik på at handle med brugt udstyr i storkøkkenbranchen. I 1996 opkøbte Peter Korsholm virksomheden og fik løftet den til det næste niveau. I 2008 var væksten så stor at man flyttede til nye lokaler og fik mere plads. Peter havde et stort ønske om, at man skulle have muligheden for at se ens varer an, inden man købte. Den dag i dag har du stadig mulighed for at gøre en god handel hos os, hvor vi har fået uddannet personale til at hjælpe dig i dit valg.

Idag handler vi ikke længere med brugt udstyr - til gengæld finder du på vores webshop mere en 5000 produkter til skarpe priser. 

Alt til storkøkken og kantine 

På webshoppen finder du alt til det professionelle køkken - lige fra industriopvaskemaskiner til termokander og tallerkener. Du kan derfor finde alt, hvad du har brug for, til fremstilling og servering af madretter. Vores kunder strækker sig fra daginstiutioner til virksomhedskantiner, og har du lyst til at handle som privatperson, er du også meget velkommen til at handle på webshoppen. 

Vores lager knokler for at få alle jeres bestillinger afsted så hurtigt som muligt. Derfor kan vi som oftest levere lagervarer fra dag til dag. 

Bestiller du på webshoppen, har du også mulighed for Click&collect, hvor du kan afhente din ordre ved vores lager i Silkeborg. Du vælger bare "afhentning" i checkouten på webshoppen, og du får herefter besked, når dine varer er klar til afhentning.  

  • /b/a/banner_til_hjemmeside_sol.jpg