Hvem er Jyske Storkøkken?

Hos Jyske Storkøkken har vi 40 års erfaring indenfor professionelt køkkenudstyr. Det betyder, at du altid er sikret en god og personlig og vejledning, når du skal være udstyr, maskiner eller issenkram til dit storkøkken. For at sikre en stabil drift i dit køkken, er det vigtigt at finde det køkkenudstyr, der passer til netop dit behov. Vi har udstyr i forskellige prisklasser, størrelser og kvaliteter, så du har mulighed for at købe et billigt køleskab til forsamlingshuset eller et strømbesparende kvalitetskøleskab til det travle storkøkken. 

Jyske Storkøkken er et lille firma med under 10 ansatte. Vi vægter personlig kontakt og kundeservice højt, og du kan altid få fat på pr. telefon eller mail. 

Skal du købe stort ind er du altid velkommen til at kontakte os og få et godt tilbud på hele dit indkøb. 

Historien bag Jyske Storkøkken

Jyske Storkøkken blev etableret i 1981 med henblik på at handle med brugt udstyr i storkøkkenbranchen. I 1996 opkøbte den nuværende indehaver Peter Korsholm virksomheden og fik løftet den til det næste niveau. I 2008 var væksten så stor at man flyttede til nye lokaler og fik mere plads. Peter havde et stort ønske om, at man skulle have muligheden for at se ens varer an, inden man købte. Den dag i dag har du stadig mulighed for at gøre en god handel i vores butik, hvor vi har fået uddannet personale til at hjælpe dig i dit valg.

Idag handler vi ikke længere med brugt udstyr - til gengæld finder du på vores webshop mere en 5000 produkter til skarpe priser. 

Alt til storkøkken og kantine 

På webshoppen finder alt til det professionelle køkken - lige fra industriopvaskemaskiner til termokander og tallerkener. Du kan derfor finde alt, hvad du har brug for, til fremstilling og servering af madretter. Vores kunder strækker sig fra daginstiutioner til virksomhedskantiner, og har du lyst til at handle som privatperson, er du også meget velkommen til at handle på webshoppen. 

Vores lager knokler for at få alle jeres bestillinger afsted så hurtigt som muligt. Derfor kan vi som oftets levere lagervarer fra dag til dag. 

Bestiller du på webshoppen, har du også mulighed for Click&collect, hvor du kan afhente din ordre ved vores lager i Silkeborg. Du vælger bare "afhentning" i checkouten på webshoppen, og du får herefter besked, når dine varer er klar til afhentning.  

  • /h/j/hjemmeside_banner_ny_1.jpg
  • /f/o/forside_banner_gramkampange.png