Hvem er Jyske Storkøkken?

Vi ser os selv som den stærke ”lillebror” i branchen med storkøkkenerindustrikøkkener og kantiner. Vores mål er at kunne levere så billigt som muligt til branchen, uden at det går ud over service eller sortiment. Vi lever og ånder for den gode service. Det er vigtigt for os, at du får dækket dine behov og mangler i dit storkøkken. Jyske Storkøkken sætter en ære i at give den korrekte vejledning til dit storkøkken og den endelige beslutning ligger hos dig. Der findes ikke det emne i storkøkkenbranchen vi ikke kan hjælpe med. I vores øjne er ingen for små eller ingen for store. Vi vil bare rigtig gerne hjælpe dig, samtidig med at vi holder priserne små.

Vi er lagerførende på mange af vores produkter. Derfor kan vi sende fra dag til dag såfremt vi har produktet hjemme eller det ikke er udsolgt. Da vi forstår vigtigheden af at køkkenet skal fungere fra dag til dag, sender vi produkterne hurtigst muligt. Skulle der være længere tids levering end forventet, gør vi selvfølgelig opmærksom på dette.

Historien bag Jyske Storkøkken

Jyske Storkøkken blev etableret i 1981 med henblik på at handle med brugt udstyr i storkøkkenbranchen. I 1996 opkøbte den nuværende indehaver Peter Korsholm virksomheden og fik løftet den til det næste niveau. I 2008 var væksten så stor at man flyttede til nye lokaler og fik mere plads. Peter havde et stort ønske om, at man skulle have muligheden for at se ens varer an, inden man købte. Den dag i dag har du stadig mulighed for at gøre en god handel i vores butik, hvor vi har fået uddannet personale til at hjælpe dig i dit valg.

Landsdækkende service

Hvis du har handlet med Jyske Storkøkken, så er det lige meget hvor langt du er væk fra os, så kan vi servicere dine købte produkter. Derudover yder vi et års reklamationsret på de produkter du køber hos os. Alt du skal gøre er at ringe til os, fortælle hvilket produkt det handler om – så klarer vi resten. Dine ting skal fungere hele tiden - det er noget vi er klar over. Som regel kaster vi alt hvad vi har i vores hænder for at hjælpe jer i gang igen hurtigst muligt! 

Zanussi ovne, køleskabe og fryseskabe

Jyske Storkøkken er storforhandler af Zanussi. Det er bevidst at vi har valgt at sælge Zanussi, for vi ved det holder. Maskinerne fungerer, de bliver udviklet hele tiden og det er let at betjene. Vi har derfor sat os helt ind i Zanussis produkter og vi kan fortælle dig hvorfor og hvordan Zanussi er det rigtige valg. En af grundene til at vælge maskiner fra Zanussi er eksempelvis de har servicecentre her i landet.

Vi sælger dig ikke noget der ikke dækker dit behov, eller noget der er for stort i forhold til dit behov. Vi spørger ind til brugen, placeringen osv, for at kunne finde det produkt der passer til dig. Derved sikrer vi at du ikke betaler for meget eller for lidt!

Det rigtige valg

Vi har en veletableret butik i Silkeborg. Her har du mulighed for at komme og se varerne inden du køber dem. Butikken er bygget op omkring vores Cash & Carry koncept, hvilket i bund og grund betyder, at du kan have varerne med hjem samme dag som du køber. Hele sortimentet er stort set tilgængeligt i butikken. Personalet i butikken er uddannet i vores produkter og er klar til at hjælpe dig alle ugens hverdage. Du kan også handle som privat i butikken.

  • /f/o/forside_banner_10kr.jpg
  • /f/o/forside_banner_weck.png