Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Opvask

Hos Jyske Storkøkken finder du et stort udvalg af opvaskemaskiner til industri og tilbehør dertil, så du kan finde en opvaskeløsning, der matcher dit behov. Du finder både industriopvaskere i underbordsmodel eller hætteopvaskemaskiner, så du kan finde den rigtige opvaskemaskine til baren, restuaranten, insitutionen eller storkøkkenet. En hætteopvasker kan fx kobles sammen med forskyllebord og tørrebane, for en ergomoisk og effektiv opvaskestation til det større, professionelle køkken med et stort opvaskebehov. Du finder desuden opvaskebakker, vogne til opvaskebakker og selvfølgelig også sæbe og afspædingsmiddel til din industriopvaskemaskine, så du intet mangler til din opvaskestation.  

Har du brug for professionel rådgivning og et godt tilbud på en opvaskemaskine eller en komplet opvaskeløsning til dit køkken? Kontakt os gerne, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig. 

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 100

Side
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 100

Side
Stigende orden
pr. side

Hvilken opvaskemaskine opfylder bedst din virksomheds behov?

Her hos Jyske Storkøkken har vi opvaskemaskiner, der kan opfylde enhver virksomheds opvaskebehov. Her finder du professionelle opvaskemaskiner, der minder om din almindelige husholdningsopvaskemaskine, men som er langt mere effektive og har et efterskyl på 85°, hvormed de kan efterleve strenge hygiejnekrav. De professionelle opvaskemaskiner er godt valg til institutioner, plejehjem, mindre restaurationer og lignende.

Af industriopvaskemaskiner finder du to typer – hætteopvaskemaskiner og underbordsopvaskemaskiner. Både underbordsopvaskere og hætteopvaskere har hurtige programmer og kan klare store mængder af opvask. Underbordsopvaskeren har den fordel, at den ikke kræver meget plads, men har til gengæld den ulempe at man skal løfte opvaskebakker ind og ud. Hætteopvaskeren kræver en del plads, men kan med fordel sættes sammen med et forskyllebord og et tørrebord, så du får en ergonomisk arbejdsstation, uden tunge løft, og som hurtigt kan klare selv meget store opvaskebehov.

Er du i tvivl om hvilken type opvaskemaskine der opfylder dine behov bedst, så er du mere end velkommen til at kontakte os – vi giver dig en professionel vejledning. 

Gode råd til et godt vaskeresultat 

Ud over at vælge den rigtige opvaskemaskine, er der et par gode råd, du kan følge, for at få et godt vaskeresultat. Sørg for at:

  • Filtre og dyser i din opvaskemaskine er rene
  • Vaskevandets temperatur ligger omkring 55-60°C og efterskyllet har en temperatur på omkring 85°C
  • Doseringen af sæbe og afspændingsmiddel er korrekt 
  • Opvasken er placeret korrekt i kurvene og eventuelle madretter er skyllet af inden vask