Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Karklude og viskestykker

Hos Jyske Storkøkken finder du viskestykker og karklude til en rigtig god pris til dit storkøkken.

Her på siden finder du både almindelige universal karklude og microfiberklude, og du finder de velkendte blå og hvide kokkeviskestykker til fast lav pris. 

Vis som Gitter Liste

8 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

8 varer

Stigende orden
pr. side

Billige viskestykker og karklude 

Viskestykker og karklude er noget, der bliver brugt i rigelige mængder i storkøkkenet. Derfor skal du kunne få dem til en rigtig god pris, så du nemt kan søger for, at der altid er fyldt op med rigelige mængder af karklude og viskestykker. Hos Jyske Storkøkken finder du altid billige kokkeviskestykker og universalklude.

Et tyndslidt viskestykke tørre ikke ordentligt, så det er vigtigt altid at have friske forsyninger klar på lageret. På samme måde bliver en hullet klud hurtigt træls at arbejde med. Det kan derfor hurtigt svarer sig, at finde en billig leverandør af viskestykker og klude til dit storkøkken. 

Kokkeviskestykker til mange formål 

Det klassiske kokkeviskestykker er at finde i de fleste køkkener - private såvel som professionelle. Ud over at tørre service af for vand i forbindelse med opvask, kan du også benytte dine kokkeviskestykker til mange andre praktiske formål, du kan fx have et viskestykke klar ved din side, så du altid hurtigt kan tørre dine fingre af, eller bruge det til at tørre bordet af, så du er klar til at arbejde.