Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Kurvevogn

Mangler du en stikvogn til opbevaring og transport at dine opvaskebakker? Hos Jyske Storkøkken finder du vogne i rustfri stål til opvaskebakker, så du nemt og sikkert kan transportere opvaskebakker med opvask eller opbevare bakker med glas og lignende. Ved hjælp af lås på hjulene er der styr på vognen, så du ikke risikerer uheld. Kurvevognen findes i forskellige størrelse, alt efter hvor mange opvaskebakker, den skal kunne rumme, og egner sig til afrydning, transport og opbevaring. 

Vis som Gitter Liste

6 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

6 varer

Stigende orden
pr. side

Stikvogn til opvaskebakker

Når der skal transporteres eller opbevares opvaskebakker er det oplagt at bruge en stikvogn til opvaskebakker, også kaldet en kurvevogn. Stikvognen kan fx bruges som afrydningsvogn, hvor der hurtigt kan fyldes brugt service i opvaskebakkerne. Du kan også nemt bruge kurvevognen til opbevaringe af bakker fyldt med glas eller lignende, hvor det også er praktisk, at du hurtigt kan flytte vognen med indhold, når der skal vaskes gulv i køkkenet eller opvasken.