Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Sæbe og afspænding

Mangler du sæbe og afspændingsmiddel til din industriopvasker? Her på siden finder du opvasketabs, sæbe med og uden klor, afspændingsmiddel og saltpoletter til industriopvaskemaskiner. Det er vigtigt at anvende opvaskesæbe og afspændingsmiddel, der passer til din industiopvaskemaskine, for at opnå de bedste vaskeresultater og passe godt på din industriopvasker. Sæbeforbruget afhænger i høj grad af sæbeproducenten - det kan derfor betale sig at købe sæbe af ordenltig kvalitet.   

Vær opmærkesom på om din sæbe og afspændingsmiddel doseres korrekt, så vaskeresultat bliver bedst muligt. 

Vis som Gitter Liste

8 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

8 varer

Stigende orden
pr. side

Korrekt dosering af sæbe og afspændingsmiddel til din industriopvaskemaskine 

For meget opvaskesæbe i din opvaskemaskine kan efterlade en hinde på din opvask, og så er det desuden skidt for miljøet. Afspændingsmiddel er vigtigt at bruge til din industriopvaskemaskine, da afspændingsmidlet bryder overfladerspændingen i vandet, og forhindre små vanddråber kan sætte sig og efterlade kalkpletter efter tørring. Bruger du til gengæld for meget afspændingsmiddel, kan der efterlades en fedtet hinde, så servicet ikke føles rent. Derfor skal du sørge for at industriopvaskemaskinen får den rigtigt dosis af både opvaskesæbe og afspændingsmiddel. Din sæbe og afspænding er doseret korret, når opvasken tørre hurtigt og skinner. 

De fleste industriopvaskemaskiner har automatisk dosering af sæbe og afspændingsmiddel, og det anbefales at du får din sæbeleveradør til at foretage justeringer af den automatiske dosering. 

Vandbehandling til din industriopvasker

Det er vigtigt at være opmærksom på vandets hårdhed i dit område, for at sikre dig ordentligt vaskeresultater. Med mindre din virksomhed er placeret i et område hvor vandet stort set ikke indeholder kalk, anbefaler vi vandbehandling, som blødgører vandet, inden det bruges i din industriopvasker.  Uden vandbehandlig kan der opstå kalkaflejringer fra vandet på din opvask, som er særligt problematisk med f.eks. glas, der gerne skal fremstå så skinnende rene som overhovedet muligt.