⭐ Køb for minimum 300 kr. og vælg en gratis gave! Læg denne kagespade eller saks i kurven og indtast koden: KAGE eller SAKS ⭐  


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        3 måneders returret  3 måneders returret        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  3 måneders returret  3 måneders returret


Sæbe - Miele

Her på siden finder du sæbe til din industriopvaskemaskine. Maskinopvaskemidlet fåes både med og uden klor. Maskinopvask med klor fjerner effektivt ekstra smuds, så som læbestift og kaffemærker på dine glas og kopper. Vær opmærksom på doseringen af opvaskesæbe - for lidt sæbe giver ikke ordentligt vaskeresultater, og for meget sæbe kan efterlade en hinde på servicet, og så er det skidt for miljøet. 

Det er vigtigt at anvende sæbe og afspændingsmiddel, der passer til din industriopvasker, for at opnå de bedste vaskeresultater og passe godt på din opvaskemaskine. 


Miele blev grundlagt i 1899 og er i mange lande kendt for at være det mest ambitiøse mærke inden for sit område. Så gør opvasken let med en vaskemaskine fra Miele, hvor du får praktiske og pålidelige programmer. Samt et design med udgangspunkt i rene linjer og tidløs elegance. Så uanset hvilken stil, der er i dit køkken, så passer Miele altid ind.

Filtre
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Et storkøkken kan ikke klare sig uden en opvaskemaskine, når store mængder service og køkkenredskaber skal gøres ren dagligt. Derfor er det vigtigt, at man har en industriopvasker, der fungerer effektivt og uden problemer. Samt er nem at betjene af alle, uanset om det er en person, der er vant til at benytte køkkenet, eller er en person, der skal bruge opvaskemaskinen for første gang. Her er en Meile industriopvasker et godt valg, da alle Miele opvaskemaskine modeller er brugervenlige og velfungerende.

Vælg den rigtige Miele opvaskemaskine - Brug for vejledning?

Når du bestiller industriopvaskemaskine, skal du tage stilling til, hvor stor vaskemængde, den skal kunne klare og hvor meget plads, du har. Har du spørgsmål eller er i tvivl, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at vejlede, guide og hjælpe dig alle hverdage på mail eller over telefon.

Finder du ikke den opvaskemaskine, du søger, blandt vores Miele opvaskemaskiner her på siden? Så har vi et stort udvalg af industriopvaskemaskiner i forskellige størrelser og udgaver. Se hele vores udvalg af industriopvaskemaskiner her.

Vasker din opvaskemaskine ikke rent? – Gode råd her

Når du har brugt en industriopvasker, kan det ske over tid, at servicen ikke længere bliver ordentligt ren, begynder at føles fedtet eller ikke bliver helt tørt. For at hjælpe dig i disse situationer har vi skrevet et indlæg, så du har håndgribelige råd til, hvad du kan gøre. Du finder de gode råd til et godt vaskeresultat her.