Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Forskyllerbord og Tørrebane

Forskyllebordet er en vigtigt station i forbindelse med opvaskemaskinen i dit storkøkken. Ved skyllebordet skal der skylles store mængder af beskidt service og køkkengrej af, så det er klar til at komme i industriopvaskemaskinen. Derfor er det vigtigt med et forskyllebord i den rigtige højde, og med en effektiv håndbruser eller forbruser. 

Har du brug for et skyllebord, så er du meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde det bord, der passer bedst til netop dit behov. 

Vis som Gitter Liste

25 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

25 varer

Stigende orden
pr. side

Effektiv opvaskestation med forskyllebord og tørrebord

Sættes et forskyllebord ved siden af din hætteopvaskemaskine i storkøkkenet, opnår du en ergonomisk optimal arbejdsstation, da du kan flytte de tunge opvaskebakker fra skyllebordet til industiopvasker uden at skulle løfte på dem. Placerer du ydermere et tørrebord efter hætteopvaskeren, kan du trække opvaskebakkerne direkte ud på dette, og lade dem stå og tørre. Hermed har du alle funktiner til din opvask samlet et sted, så lynhurtigt kan klare store mængde af opvask. Det er vigtigt at sørge for at rummet, hvor du har din industriopvasker er udstyret med udsugning, der kan fjerne damp fra rummet.