Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Forskyllebord

Et forskyllebord er et stålbord med vask, hvor du kan skylle beskidt service og køkkenredskaber af, før det kommer i din industriopvaskemaskine. Det er vigtigt at opvasken skylles grundigt inden det sættes i maskinen, for at det kan nå at blive rent under de korte vaskeprogrammer, og for at eventuelle madrester ikke brænder fast under det varme efterskyl i en industiopvaskemaskine.

Derfor skal du have et godt forskyllebord at stå ved, som har en god arbejdshøjde. Forskyllebordet kan udstyres med forbruser til afskylningen samt vandhane.  

Her på siden finder du:

  • Forskylleborde med vask
  • Forskylleborde med vask og indstik til opvaskebakker
  • Forbruser til forskylleborde
  • Aflastningsmåtter  
Vis som Gitter Liste

17 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

17 varer

Stigende orden
pr. side

Forskyllebord FAQ

Hvor skal et forskyllebord placeres?

Forskyllebordet kan både placeres på enten højre eller venstre side af din hætteopvasker, alt efter hvordan rummet er indrettet. Bordene er forudtilpasset til højre eller venstre, så det kan stå helt op af hætteopvaskeren, og gør det muligt at trække opvaskebakkerne ind i maskinen, så du slipper for tunge løft.