⭐ Køb for minimum 300 kr. og vælg en gratis gave! Læg denne kagespade eller saks i kurven og indtast koden: KAGE eller SAKS ⭐  


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        3 måneders returret  3 måneders returret        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  3 måneders returret  3 måneders returret


Hætteopvasker - Hoonved

Med en hætteopvaskemaskine som din industriopvaskemaskine får du en effektiv opvaskemaskine med en høj kapacitet. For at få mest muligt ud af din opvaskestation bør hætteopvaskeren placeres imellem et skyllebord og et tørrebord, så du får en effektiv og ergonomisk korrekt arbejdsstation, hvor der ikke skal løftes på tunge opvaskebakker, da opvaskebakkerne kan skubbes ind i opvaskemaskinen fra skyllebordet og efterfølgende trækkes ud op tørrebordet.

Med mindre du bor i et område med minimalt kalk i vandet, anbefaler vi vandbehandling til at blødgøre vaskevandet, for at få optimale vaskeresultater uden kalkaflejringer. 

Har du brug for rådgivning inden du vælger opvaskemaskine, eller har du brug for en komplet opvaskeløsning med industriopvaskemaskine og evt. forskyllebord og tørrebord, så kontakt os gerne! 


Hos Jyske Storkøkken har vi importeret og solgt opvaskemaskiner fra italienske Hoonved (udtales "hånd-ved") siden 1996.

Hoonved er grundlagt i 1967, hvor de startede med at producere glasopvaskemaskiner, og siden 1970'erne har virksomheden også produceret opvaskemaskiner til brug i fødevareindustrien. I dag producerer Hoonved over 10.000 industriopvaskemaskiner om året.

Hoonved er ISO9001 certificeret, hvilket garanterer dig en opvaskemaskine af god kvalitet. Råmaterialet er af rustfri stål efter europæisk standard AISI 30. De rustfri plader forarbejdes af højteknologiske maskiner og robotter, der sikrer et ensartet resultat. Hver maskine er forsynet med en QR kode, der gør det muligt at følge maskinen fra start til slut. Alle maskiner afprøves og kvalitetssikres inden de pakkes. 

Filtrene i maskine er nemme at tage ud og rengøre, og vaskearme og skyllearme kan ligeledes tages ud af maskinen, når den skal rengøres. 

Når du vælger en Hoonved opvaskemaskine, får du en teknisk god maskine, som er vandbesparende, hurtig og enkel at betjene. En Hoonved opvaskemaskine er kendt for at være pålidelige i drift, så du er sikret en gnidningsfri opvask i køkkenet. 

Filtre
Vis som Gitter Liste

5 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

5 varer

Stigende orden
pr. side

Zanussi hætteopvaskemaskine

Med en Zanussi hætteopvaskemaskine får du en pålidelig industriopvaskemaskine af høj kvalitet, der leverer perfekte vaskeresultater og har et skyl på 84°C. Med ultrahurtige vaskeprogrammer på mellem 45 og 150 sekunder, kan du hurtigt køre store mængder af opvask igennem. Industriopvaskemaskinerne er udstyret med sæbe-, afspændings- og skyllepumpe, og de fleste modeller har også afløbspumpe. Zanussis hætteopvaskere har et lavt vand og energiforbrug, så driftomkostningerne holdes nede. 

Udvalgte modeller af Zanussis hætteopvaskemaskiner er udstyret med ESD (Energy Saving Device), som bruger dampen fra opvaskemaskinen til opvarmning af det kolde vand der tilføres, hvilket både sparer på energien og minimerer mængde af damp, der frigives fra maskinen. Opvaskemaskiner med ESD kræver derme ikke emfang.

Hoonved hætteopvaskemaskine

Med mere end 50 års erfaring i at designe og producere opvaskesystemer, leverer Hoonved innovative og pålidelige opvaskemaskiner af høj kvalitet. Hætteopvaskemaskiner fra Hoonved er effektive og hurtige og har et efterskyl på 85°C, så du kan overholde hygiejnekravene. Vaskeprogrammerne varer mellem 2 og 4 minutter, hvormed du kan nå at køre store mængder af opvask igennem på kort tid. Industriopvaskerne fra Hoonved er udstyret med sæbe og afspændingspumpe, og du finder modeller, der er med eller uden afløbspumpe.