⭐ Køb for minimum 300 kr. og vælg en gratis gave! Læg denne kagespade eller saks i kurven og indtast koden: KAGE eller SAKS ⭐  


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        3 måneders returret  3 måneders returret        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  3 måneders returret  3 måneders returret


Hætteopvasker - Zanussi

Med en hætteopvaskemaskine som din industriopvaskemaskine får du en effektiv opvaskemaskine med en høj kapacitet. For at få mest muligt ud af din opvaskestation bør hætteopvaskeren placeres imellem et skyllebord og et tørrebord, så du får en effektiv og ergonomisk korrekt arbejdsstation, hvor der ikke skal løftes på tunge opvaskebakker, da opvaskebakkerne kan skubbes ind i opvaskemaskinen fra skyllebordet og efterfølgende trækkes ud op tørrebordet.

Med mindre du bor i et område med minimalt kalk i vandet, anbefaler vi vandbehandling til at blødgøre vaskevandet, for at få optimale vaskeresultater uden kalkaflejringer. 

Har du brug for rådgivning inden du vælger opvaskemaskine, eller har du brug for en komplet opvaskeløsning med industriopvaskemaskine og evt. forskyllebord og tørrebord, så kontakt os gerne! 


Hvis du skal bruge et husholdningsapparat, så som en ovn, et fryseskab, en isterningemaskine, rulleborde, en stegepande eller andet, så er en Zanussi-model et godt valg.


Zanussi er en af de største producenter af husholdningsapparater på grund af deres innovative tilgang og store erfaring. Zanussi blev grundlagt i 1916 og kombinerer italiensk design og kvalitet i alt, hvad de laver. Deres passion er at lave produkter, der er nemme at bruge, samt er effektive og praktiske løsninger. Deres mål er at gøre livet nemmere med smarte produkter, hvor du sparer tid og undgår besværligheder.

Filtre
Vis som Gitter Liste

6 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

6 varer

Stigende orden
pr. side

Zanussi hætteopvaskemaskine

Med en Zanussi hætteopvaskemaskine får du en pålidelig industriopvaskemaskine af høj kvalitet, der leverer perfekte vaskeresultater og har et skyl på 84°C. Med ultrahurtige vaskeprogrammer på mellem 45 og 150 sekunder, kan du hurtigt køre store mængder af opvask igennem. Industriopvaskemaskinerne er udstyret med sæbe-, afspændings- og skyllepumpe, og de fleste modeller har også afløbspumpe. Zanussis hætteopvaskere har et lavt vand og energiforbrug, så driftomkostningerne holdes nede. 

Udvalgte modeller af Zanussis hætteopvaskemaskiner er udstyret med ESD (Energy Saving Device), som bruger dampen fra opvaskemaskinen til opvarmning af det kolde vand der tilføres, hvilket både sparer på energien og minimerer mængde af damp, der frigives fra maskinen. Opvaskemaskiner med ESD kræver derme ikke emfang.

Hoonved hætteopvaskemaskine

Med mere end 50 års erfaring i at designe og producere opvaskesystemer, leverer Hoonved innovative og pålidelige opvaskemaskiner af høj kvalitet. Hætteopvaskemaskiner fra Hoonved er effektive og hurtige og har et efterskyl på 85°C, så du kan overholde hygiejnekravene. Vaskeprogrammerne varer mellem 2 og 4 minutter, hvormed du kan nå at køre store mængder af opvask igennem på kort tid. Industriopvaskerne fra Hoonved er udstyret med sæbe og afspændingspumpe, og du finder modeller, der er med eller uden afløbspumpe.

Find det zanussi produkt, du søger

Her på siden finder du et stort udvalg af Zanussi-produkter perfekt til større køkkener ved for eksempel efterskoler, højskoler, forsamlingshuse, caféer og restauranter. Du finder blandt andet Zanussi ovn, Zanussi fryseskab, Zanussi stegepande, Zanussi insterningemaskine og Zanussi rulleborde.

Vælg det rette Zanussi rullebord

Rulleborde er en stor hjælp i et storkøkken. Med et rullebord kan du nemt komme rundt med det, der skal flyttes, da du kan have meget mere på et rullebord, end du kan bære i hænderne. Samtidig undgår du løft i hverdagen, hvor rullebordet kan bruges i stedet. Når du skal vælge det rette rullebord til dit køkken, skal du beslutte, hvilken størrelse du ønsker. Her på siden finder du et stort udvalg af størrelser, så du kan finde den størrelse, der passer dine behov. Du finder rulleborde med forskellige antal hylder afhængig af, hvad du skal bruge rullebordet til. Der er også mulighed for at vælge rulleborde med og uden håndtag på.

Zanussi isterningemaskine – is-mængde efter dit behov

Skal du bruge isterninger til servering af drinks kolde drikkevarer eller andet, kan du her på siden finde isterningemaskiner i høj kvalitet, der producerer forskellige mængder is på døgnet, så du kan vælge den mængde, der passer din situation. Hver isterningemaskine her et magasin, der også varierer efter størrelse.