✦✦✦✦✦ Se vores +100 anmeldelser her ✦✦✦✦✦


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Miele Professionel

Hos Jyske Storkøkken finder du et udvalg af professionelle opvaskemaskiner fra Miele til fritstående placering eller placering under bord. Friskvandopvaskemaskinerne fra Miele minder om de almindelige husholdningsopvaskere, som du kender hjemmefra, men de er langt mere effektive og kan klare store mængder af service. Professionelle opvaskemaskiner har korte vaskeprogrammer med en skylletemperatur på 85°C, så de kan efterleve de strenge krav og store vaskebehov i professionelt køkken.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Professionel opvaskemaskine fra Miele

Med en professionel opvasker fra Miele får du førsteklasses vaskeresultater pga. friskvandssystemet og muligheden for efterskyl på 85°C. Mieles opvaskemaskiner har et generelt lavt lydniveau, der bidrager til et behageligt arbejdsmiljø (støjniveauet afhænger af vaskeprogrammet).

Automatiske døråbning efter endt vaskeprogram sørger for et bedre tørreresultat, og du får en høj brugersikkerhed ved betjening af den professionelle opvaskemaskine med et automatisk låsesystem, der låser maskinen under vaskeprogrammerne, så du undgår uheld.

Mieles professionelle opvaskemaskine PG8059 kan placeres fritstående eller under et bord, og der er mulighed for at tilkøbe et understel, så opvaskemaskinen hæves til en mere ergonomisk højde, der giver bedre arbejdsforhold, når maskinen skal fyldes og tømmes. Der er mulighed for at placerer opvask i to niveau og der kan anvendes vaskekurve i opvaskemaskinen. 

Miele friskvandsopvaskemaskine

Mieles professionelle opvaskemaskiner er friskvandsopvaskemaskiner, hvilket betyder at de skifter vand efter hver skyllefase. Friskvandssystemet bidrager til en høj hygiejnestandard og et perfekt vaskeresultat, der klart overgår erhvervsopvaskemaskiner. Er du nervøs for, om friskvandsystemet kræver for meget vand, kan du tage det helt roligt. Ved helt op til 40 vaske om dagen arbejder friskvandssystemet faktisk mere økonomisk end et tanksystem. 

For at få det bedste vaskeresultat og samtidigt passe godt på din professionelle opvaskemaskine fra Miele, er det vigtigt at du kun bruger opvasketabs og afspændingsmiddel, der er passer til opvaskemaskinen.