Industriopvasker

I denne kategori findes udvalget af professionelle industriopvaskemaskiner. Opvaskemaskinerne til kantiner – restauranter – forsamlingshuse, er udviklet så alle krav opfyldes. Vi levere underbordsopvaskemaskine – hætteopvaskere – tunnelopvasker. Kontakt os gerne for en professionel vejledning, så du får dækket det behov der passer med dine ønsker.

Industriopvasker – tunnelopvasker – hætteopvasker - online

Zanussi Professional er en af verdens førende inden for fremstilling og løsninger af industriopvasker – tunnelopvasker – hætteopvasker til storkøkkener, restauranter, kantiner og skoler. Zanussi er kendt for deres helhedsløsninger af produkter og systemer af opvaskere til industrien madlavning.Virksomheden er et resultat af de kombinerede erfaringer fra de to store Italienske banebrydende virksomheder Zanussi og Zoppas, som fusionerede i begyndelsen af 1970’erne. Den hurtige vækst og ekspansion nået et internationalt niveau, da virksomheden blev medlem af svenske Electrolux i 1984. Zanussi Professional har til formål at give et bedre og mere kreativt arbejdsmiljø til millioner af kokke verden over. Mærket tilbyder et udvalg af industriopvaskere til produkter storkøkkener, kantiner og restauranter. Zanussi Professional-serien er kvalitet fra yderst til inderst. Skabt til at blive brugt hver eneste dag, og designet til at garantere det højeste niveau, både når det gælder udførelse, drift, sikkerhed, energibesparelse, ergonomisk korrekt funktion og samtidigt hjælpe med at beskytte miljøet.

Elektrolux industriopvasker til storkøkken – institutioner - restauranter Den bedste opvaskemaskine med noget EXTRA: Renhed – først og fremmest. "Tag det rigtige valg. For din opvask og ”miljøet.". EXTRA grøn: reducer drift omkostningerne, mindre vand, sæbe/afspænding og energi. EXTRA ren: klassens bedste opvaske- og skylleresultater med komplet fjernelse af sæbe EXTRA sikkerhed: unik WASH•SAFE CONTROL system giver en konstant skylletemperatur på 84° C EXTRA støjsvag: klassens bedste, når det gælder lavt støjniveau takket være dobbelt isolerede hætte.

Vis som Gitter Liste

25 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Understel Zanussi til LS5 - LS6
  Understel Zanussi til LS5 - LS6
  Varenr
  ZA-860418
  Pris pr stk 2.200,00 DKK
  Lagerførende
 2. Hoonved kondenseringsenhed for CAP12
  Hoonved kondenseringsenhed for CAP12
  Varenr
  HO-RCC2
  Pris pr stk 17.000,00 DKK
  Lagerførende
 3. Sæbe for opvask uden klor 12,5kg
  Sæbe for opvask uden klor 12,5kg
  Varenr
  JY-JS821-10
  Pris pr stk 319,00 DKK
  Lagerførende
 4. Sæbe for opvaskemaskine med klor 11,7kg
  Sæbe for opvaskemaskine med klor 11,7kg
  Varenr
  JY-JS832-10
  Pris pr stk 319,00 DKK
  Lagerførende
 5. Afspænding for opvaskemaskine 5 L
  Afspænding for opvaskemaskine 5 L
  Varenr
  JY-JS903-5
  Pris pr stk 319,00 DKK
  Lagerførende
Vis som Gitter Liste

25 varer

Faldende orden
pr. side

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.