Industriopvasker

Intet storkøkken uden en effektiv industriopvaskemaskine til at holde køkkenet kørende med rent service og rene køkkenredskaber. Derfor er det vigtigt at finde den industriopvasker, der matcher netop dit behov. Hos Jyske Storkøkken finder du et stort udvalg af både hætteopvaskere og underbordsopvaskere, samt tilbehør dertil. Er du i tvivl om, hvilken type opvasker, der passer bedst til din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os for vejledning. 

For at opnå de bedste vaskeresultater med din industriopvasker, anbefaler vi vandbehandling, der blødgør vaskevandet, for at undgå kalkaflejringer. 

Vis som Gitter Liste

25 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Understel Zanussi til LS5 - LS6
  Understel Zanussi til LS5 - LS6
  Varenr
  ZA-860418
  Pris pr stk 2.200,00 DKK
  Lagerførende
 2. Hoonved kondenseringsenhed for CAP12
  Hoonved kondenseringsenhed for CAP12
  Varenr
  HO-RCC2
  Pris pr stk 17.000,00 DKK
  Lagerførende
 3. Sæbe for opvask uden klor 12,5kg
  Sæbe for opvask uden klor 12,5kg
  Varenr
  JY-JS821-10
  Pris pr stk 319,00 DKK
  Lagerførende
 4. Sæbe for opvaskemaskine med klor 11,7kg
  Sæbe for opvaskemaskine med klor 11,7kg
  Varenr
  JY-JS832-10
  Pris pr stk 319,00 DKK
  Lagerførende
 5. Afspænding for opvaskemaskine 5 L
  Afspænding for opvaskemaskine 5 L
  Varenr
  JY-JS903-5
  Pris pr stk 319,00 DKK
  Lagerførende
Vis som Gitter Liste

25 varer

Faldende orden
pr. side

Underbordsvaskemaskine til industri

En underbordsvaskemaskine er en pladsbesparende og effektiv løsning til køkkener, hvor der ikke nødvendigvis er plads til en hætteopvaskemaskine og evt. skyllebord og tørrebord – derfor er underbordsopvaskeren ofte et godt valg til barer, cafeer, restauranter og lignende. Takket være hurtige vaskeprogrammer kan du køre meget opvask igennem din industriovaskemaskine, så du altid har rene glas og andet service klar til dine gæster, selv når der er travlt. 

Modsat en hætteopvaskemskine er underbordsopvaskeren knap så ergonomisk behagelig, da man skal løfte bakkerne med opvask, når de skal ind og ud af maskinerne. Det er dog muligt at få et understel, der kan løfte underbordsopvaskemaskinen op i en mere ergonomisk arbejdshøjde. 

Hætteopvaskemaskine

Hætteopvaskeren er ideelle i de mellemstore og store køkkener, hvor der er behov for en opvaskeløsning med en høj vaskekapacitet. En hætteopvaskemaskine har en stor ergonomisk fordel, hvis den er sat sammen med et forskyllebord og tørrebord, idet der ikke er nogen løft af fyldte opvaskebakker, og alt foregår i en god arbejdshøjde. Hermed er der også mulighed for at køre mest muligt opvask igennem systemet, da du kan have bakker med opvask til at stå til tørre, samtidigt med at du har hætteopvaskeren til at køre, og det næste hold af opvask er igang med at blive skyllet ved skyllebordet.

Vælger du en hætteopvaskemaskine, som din industriopvaskemaskine, kræver det ganske vist en del plads, men du får til gengæld et bedre arbejdsmiljø og en yderst effektiv industriopvasker.

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.