Hætteopvasker

Med en hætteopvaskemaskine som din industriopvaskemaskine får du en effektiv opvaskemaskine med en høj kapacitet. For at få mest muligt ud af din opvaskestation bør hætteopvaskeren placeres imellem et skyllebord og et tørrebord, så du får en effektiv og ergonomisk korrekt arbejdsstation, hvor der ikke skal løftes på tunge opvaskebakker, da opvaskebakkerne kan skubbes ind i opvaskemaskinen fra skyllebordet og efterfølgende trækkes ud op tørrebordet.

Med mindre du bor i et område med minimalt kalk i vandet, anbefaler vi vandbehandling til at blødgøre vaskevandet, for at få optimale vaskeresultater uden kalkaflejringer. 

Vis som Gitter Liste

13 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Hoonved kondenseringsenhed for CAP12
  Hoonved kondenseringsenhed for CAP12
  Varenr
  HO-RCC2
  Pris pr stk 17.000,00 DKK
  Lagerførende
Vis som Gitter Liste

13 varer

Faldende orden
pr. side

Zanussi hætteopvaskemaskine

Med en Zanussi hætteopvaskemaskine får du en pålidelig industriopvaskemaskine af høj kvalitet, der leverer perfekte vaskeresultater og har et skyl på 84°C. Med ultrahurtige vaskeprogrammer på mellem 45 og 150 sekunder, kan du hurtigt køre store mængder af opvask igennem. Industriopvaskemaskinerne er udstyret med sæbe-, afspændings- og skyllepumpe, og de fleste modeller har også afløbspumpe. Zanussis hætteopvaskere har et lavt vand og energiforbrug, så driftomkostningerne holdes nede. 

Udvalgte modeller af Zanussis hætteopvaskemaskiner er udstyret med ESD (Energy Saving Device), som bruger dampen fra opvaskemaskinen til opvarmning af det kolde vand der tilføres, hvilket både sparer på energien og minimerer mængde af damp, der frigives fra maskinen. Opvaskemaskiner med ESD kræver derme ikke emfang.

Hoonved hætteopvaskemaskine

Med mere end 50 års erfaring i at designe og producere opvaskesystemer, leverer Hoonved innovative og pålidelige opvaskemaskiner af høj kvalitet. Hætteopvaskemaskiner fra Hoonved er effektive og hurtige og har et efterskyl på 85°C, så du kan overholde hygiejnekravene. Vaskeprogrammerne varer mellem 2 og 4 minutter, hvormed du kan nå at køre store mængder af opvask igennem på kort tid. Industriopvaskerne fra Hoonved er udstyret med sæbe og afspændingspumpe, og du finder modeller, der er med eller uden afløbspumpe.

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.