Underbordsopvasker

Med en underbordsopvaskemaskine får du en effektiv industriopvaskemaskine. En underbordsopvasker er pladsbesparende og har korte vaskeprogrammer, så den kan klare store mængder af opvask, den er derfor ideel til barer og restauranter med pladsmangel. Underbordsopvaskemaskinen er til gengæld mindre ergonomisk end hætteopvaskemaskinerne, da man skal løfte bakker med opvask op og ned, når de skal placeres i maskinen. Det er dog muligt at hæve højden med et understel.

Vis som Gitter Liste

9 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Understel Zanussi til LS5 - LS6
  Understel Zanussi til LS5 - LS6
  Varenr
  ZA-860418
  Pris pr stk 2.200,00 DKK
  Lagerførende
Vis som Gitter Liste

9 varer

Faldende orden
pr. side

Hoonved underbordsopvaskemaskine

Hoonved har over 50 års erfaring i at designe og producerer opvaskeløsninger og er kendt for deres innovative, pålidelige opvaskere. Underbordsopvaskerne fra Hoonved har hurtige vaskeprogrammer på mellem 2-8 minutter, så der kan køres store mængder af opvask igennem.

Med en magnetisk sikkerhedsafbryder stoppes vaskeprogrammet, hvis døren åbnes, hvilket giver en god betjeningssikkerhed. Dobbeltvæggen i industriopvaskemaskinens dør giver lyd og varme isolation. Underbordsvaskemaskinerne har et lavt vand og energiforbrug, så driftsomkostningerne i køkkenet holdes nede.

Zanussi underbordsopvaskemaskine

Zanussi har designet og produceret innovative kvalitetsløsninger til køkkener igennem 100 år. Med en underbordsopvasker fra Zanussi får du en stabil og effektiv opvasker med perfekte vaskeresultater. Zanussis underbordsopvaskemaskiner har lynhurtige vaskeprogrammer på 1,5 – 4 minutter, og du kan derfor køre store mængder af opvask igennem. Zanussis underbordsopvaskemaskiner har et lavt forbrug af energi og vand. Med et understel kan du hæve din underbordsopvaskemaskine op i en bedre ergonomisk højde. 

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.