Professionel opvasker

Hos Jyske Storkøkken finder du et udvalg af professionelle opvaskemaskiner fra Miele. Disse opvaskemaskiner minder om de almindelige husholdningsopvaskere, som du kender hjemmefra, men er langt mere effektive og kan klare store mængder service. De professionelle opvaskemaskiner har desuden korte programmer og et slutskyl på 85 grader, så de kan efterleve de strenge hygiejnekrav og opvaskebehovet i professionelle køkkener. Mieles friskvands opvaskemaskiner er oplagt til brug i institutioner m.m. hvor der er behov for en effektiv og hygiejnisk opvaskemaskine. 

Her på siden finder du både vores effektive opvaskemaskiner, samt understel til opvaskemaskinerne, filtersalt, opvasketabs og afspændingsmiddel - alt sammen af høj kvalitet fra Miele. 

Vis som Gitter Liste

7 varer

Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

7 varer

Stigende orden
pr. side

Kvalitetsopvaskemaskine fra Miele

Med en professionel opvasker fra Miele får du førsteklasses vaskeresultater pga. friskvandssystemet og muligheden for efterskyl på 85°C. Lydniveauet afhænger af det valgte vaskeprogram, men er generelt meget lavt, hvilket bidrager til et behageligt arbejdsmiljø.

Den automatiske døråbning efter endt vaskeprogram sørger for et bedre tørreresultat, og du får en høj brugersikkerhed med et automatisk låsesystem, der låser maskinen under vaskeprogrammerne.

Mieles professionelle opvaskemaskine PG8059 kan placeres fritstående eller under et bord, og du finder den både i stål eller hvidt design. Det er muligt at tilkøbe et understel, for at få opvaskemaskinen op i en mere ergonomisk højde, så du får en bedre arbejdsstilling, når opvaskemaskinen skal fyldes og tømmes. Der er mulighed for at placerer opvask i to niveau og der kan anvendes vaskekurve.

Friskvandsopvaskemaskine

Mieles professionelle opvaskemaskiner er friskvandsopvaskemaskiner, hvilket betyder at de skifter vand efter hver skyllefase. Friskvandssystemet giver en høj hygiejnestandard og et perfekt vaskeresultat, der klart overgår erhvervsopvaskemaskiner. Er du nervøs for, om friskvandsystemet kræver for meget vand, kan du tage det helt roligt. Ved op til 40 vaske om dagen arbejder friskvandssystemet faktisk mere økonomisk end et tanksystem.

For at få de bedste opvaskeresultater og passe bedst på sin professionelle opvaskemaskine, er det vigtigt at anvende opvasketabs og afspændingsmiddel, der passer til maskinen.