Professionel opvasker

Hos Jyske Storkøkken finder du et udvalg af professionelle opvaskemaskiner fra Miele. Disse opvaskemaskiner minder om de almindelige husholdningsopvaskere, som du kender hjemmefra, men er langt mere effektive og kan klare store mængder service. De professionelle opvaskemaskiner har korte programmer med et slutskyl på 85 grader, så de kan efterleve de strenge krav og behov i professionelt køkken.

Her på siden finder du både vores effektive opvaskemaskiner, samt understel til opvaskemaskinerne, filtersalt, opvasketabs og afspændingsmiddel - alt sammen af høj kvalitet fra Miele. 

Vis som Gitter Liste

7 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Miele opvaskemaskine PG8059 stål
  Miele opvaskemaskine PG8059 stål
  Varenr
  Miele-PG8059stål
  Pris pr stk 38.400,00 DKK
  Lagerførende
 2. Miele opvaskemaskine PG8059 hvid
  Miele opvaskemaskine PG8059 hvid
  Varenr
  Miele-PG8059hvid
  Pris pr stk 36.100,00 DKK
  Lagerførende
 3. Salt Miele Groft filtersalt 6 kg
  Salt Miele Groft filtersalt 6 kg
  Varenr
  MIELE-9195780
  Pris pr stk 80,00 DKK
  Lagerførende
 4. Miele opvaskemaskine PG8080 hvid
  Miele opvaskemaskine PG8080 hvid
  Varenr
  Miele-PG8080hvid
  Pris pr stk 22.200,00 DKK
  Lagerførende
 5. Miele opvasketabs 80 stk
  Miele opvasketabs 80 stk
  Varenr
  MIELE-99000206
  Pris pr stk 190,00 DKK
  Lagerførende
 6. Miele understel åbent til PG8059
  Miele understel åbent til PG8059
  Varenr
  Miele-RST
  Pris pr stk 3.750,00 DKK
  Lagerførende
 7. Afspændingsmiddel Miele 1 L
  Afspændingsmiddel Miele 1 L
  Varenr
  MIELE-99000195
  Pris pr stk 70,00 DKK
  Lagerførende
Vis som Gitter Liste

7 varer

Faldende orden
pr. side

Kvalitetsopvaskemaskine fra Miele

Med en professionel opvasker fra Miele får du førsteklasses vaskeresultater pga. friskvandssystemet og muligheden for efterskyl på 85°C. Lydniveauet afhænger af det valgte vaskeprogram, men er generelt meget lavt, hvilket bidrager til et behageligt arbejdsmiljø.

Den automatiske døråbning efter endt vaskeprogram sørger for et bedre tørreresultat, og du får en høj brugersikkerhed med et automatisk låsesystem, der låser maskinen under vaskeprogrammerne.

Mieles professionelle opvaskemaskine PG8059 kan placeres fritstående eller under et bord, og du finder den både i stål eller hvidt design. Det er muligt at tilkøbe et understel, for at få opvaskemaskinen op i en mere ergonomisk højde, så du får en bedre arbejdsstilling, når opvaskemaskinen skal fyldes og tømmes. Der er mulighed for at placerer opvask i to niveau og der kan anvendes vaskekurve.

Friskvandsopvaskemaskine

Mieles professionelle opvaskemaskiner er friskvandsopvaskemaskiner, hvilket betyder at de skifter vand efter hver skyllefase. Friskvandssystemet giver en høj hygiejnestandard og et perfekt vaskeresultat, der klart overgår erhvervsopvaskemaskiner. Er du nervøs for, om friskvandsystemet kræver for meget vand, kan du tage det helt roligt. Ved op til 40 vaske om dagen arbejder friskvandssystemet faktisk mere økonomisk end et tanksystem.

For at få de bedste opvaskeresultater og passe bedst på sin professionelle opvaskemaskine, er det vigtigt at anvende opvasketabs og afspændingsmiddel, der passer til maskinen. 

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.