Forbrugsmidler

Hos på siden finder du Miele salt, opvasketabs og afspændingsmiddel, der passer til opvaskemaskinerne fra Miele. Det er vigtigt, at du bruge sæbe og afspænding, som passer til din professionelle opvaskemaskine, for at få de bedste vaskeresultater og passe godt på din opvaskemaskine. 

Vis som Gitter Liste

3 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Salt Miele Groft filtersalt 6 kg
  Salt Miele Groft filtersalt 6 kg
  Varenr
  MIELE-9195780
  Pris pr stk 80,00 DKK
  Lagerførende
 2. Miele opvasketabs 80 stk
  Miele opvasketabs 80 stk
  Varenr
  MIELE-99000206
  Pris pr stk 190,00 DKK
  Lagerførende
 3. Afspændingsmiddel Miele 1 L
  Afspændingsmiddel Miele 1 L
  Varenr
  MIELE-99000195
  Pris pr stk 70,00 DKK
  Lagerførende
Vis som Gitter Liste

3 varer

Faldende orden
pr. side

Hvorfor skal der fyldes salt og afspændingsmiddel på din professionelle opvaskemaskine?

Det er vigtigt at holde øje med om din professionelle opvaskemaskine fra Miele mangler filtersalt. Salt til opvaskemaskiner sørger for at regenerere blødgøringsfilteret i din opvasker, så filteret hele tiden kan sørge for at blødgøre vandet. Ved at blødgøre vandet, nedsætter du mængden af kalk i vaskevandet, hvormed du undgår kalkaflejringer i maskinen og på din opvask. 

Afspændingsmiddel er vigtigt, for at kunne opnå et ordentligt vaskeresultat. Afspændingsmiddel bryder nemlig vandets overfladespænding, så vandråber og madrester ikke så let sætter sig på servicet. Sidder der vanddråber på f.eks. glas, når de tørrer, kan det efterlade små hvide kalkaflejringer, så glassene ikke fremstår skinnende rene. 

Husk at bruge opvasketabs, salt og afspændingsmiddel, der passer til din professionelle opvaskemaskine fra Miele. 

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.