Gå ikke glip af jubilæumstilbuddene!


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        40 års erfaring  40 års erfaring        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage


Ovne

Er du på udkig efter en industriovn til det professionelle køkken? Hos Jyske Storkøkken finder du et stort udvalg af industriovne til storkøkken og kantine fra velkendte mærker som Zanussi og FM. Her finder du konvektionsovne og kombiovne i mange forskellige størrelser og modeller, så du kan finde en ovn, der passer til behovet i netop dit køkken. Du finder også microbølgeovne og tilbehør til din ovn i form af bageplader, gastrobakker, ildfastefade, ovnsæbe og meget mere.

Industriovnene er pålidelige og brugervenlige og hjælper dig til en perfekt tilberedning af dine madretter og bagværk. Har du brug for vejledning eller et godt tilbud til din virksomhed, så er du meget velkommen til at kontakte os! 

Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 144

Page
Stigende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-36 af 144

Page
Stigende orden
pr. side

Industriovne til det professionelle køkken

Industriovnen er et af de absolut vigtigste elementer i dit storkøkken, så der kan tilberedes varme lækre retter og bagværk i rigelige mængder. En professionel ovn skal ikke bare kunne tilberede store mængde, den skal også være effektiv, nem at bruge og ikke mindt driftsikker! Vores store udvalg af industriovne og tilbehør byder på: 

  • Kombiovne 
  • Konvektionsovne
  • Understel til ovne
  • Quartsovne
  • Microbølgeovne 
  • Kantiner, bageplader, former, fade og meget mere