Pizzaovn

Skal der sprøde og lækre pizzaer på menuen? Hos Jyske Storkøkken finder du, alt hvad ud skal bruge til professionel pizzabagning fra italienske Morello Forni, der har udviklet og produceret pizzaovne siden 1969.

Her på siden finder du alt fra pizza dejlpressere til specielle stenovne med drejeplade, for en perfekt tilberdning af dine pizzaer. Her finder du også det praktiske pizzakølebord, hvor du kan have alt til pizzaproduktionen inden for en armsrækning. 

Vis som Gitter Liste

3 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Morello Forni stenovn
  Morello Forni Evento 100 Stenovn
  Varenr
  MF-FRV100
  Priser fra 91.758,00 DKK 114.697,50 DKK
  Bestillingsvare
 2. Morello Forni Pizzarella køledisk
  Morello Forni Pizzarella køledisk
  Varenr
  MF-INTPIZ
  Pris pr stk 143.746,75 DKK 179.683,44 DKK
  Bestillingsvare
 3. Morello Forni Pizzarella dejpresser bordmodel
  Morello Forni Pizzarella dejpresser
  Varenr
  MF-TTVPIZ
  Pris pr stk 75.122,00 DKK 93.902,50 DKK
  Bestillingsvare
Vis som Gitter Liste

3 varer

Faldende orden
pr. side

Pizzarella - special kølebord til pizza

Med en Morello Forni pizzarella køledisk får du en effektiv og praktisk arbejdsstation til pizza tilberedning. Med pizzakølebordet får du både bordplads, kantinekøler (hvor nemt kan overskue og tilgå de forskellige typer af fyld til pizzaen) og dejpresser. Du får desuden skuffer med køl, hvor du kan opbare pizzadejen, samt køleskabe, så du har mulighed at have ALT, hvad du skal bruge til pizzaen inden for armslængde. Pizzakøledisken er perfekt til pizzaria og restauranter, hvor der hurtigt og nemt skal kunne produceres store mængder af lækre pizzaer.