Forme og fade

Flexforme/Flexmåtter/silicone bageforme er en ideel og moderne løsning til bagning af kager, tærter, pizza, frysning af is, sorbet samt mousse og meget mere...
Flexforme leveres med en patenteret ring, der understøtter formen, så selv flydende masse kan hældes i.
Så nemt er det:
1) Placérformen på bageristen
2) Fyld formen med dej og / eller masse
3) Sæt formen i ovnen. Hold øje med bagetiden, da bagetiden er reducret i forhold til traditionelle metalforme.
4) Lad form og kage køle lidt af efter bagning
5) Klik ringen ud. Tagen kagen ud af formen
OBS: Flexforme/Flexmåtter må aldrig placeres direkte på en varmekilde, åbn ild, kogeplade, grill eller lignende. Opvarm aldrig formen uden indold. Efter behov kan formen nedsænkes 10-20 minutter i kogende vand og formen er som ny.

INFO
Skal ikke smøres
Rengør kun med vand
Temperatur op til 300 grader

3 stk =1/1 gn
4 stk = 60 x 40 cm

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.