FM Konvektionsovn

Hos Jyske Storkøkken finder du et udvalg af konvektionsovne fra FM. Professionelle varmluftovne med tilført vand, giver dig optimale betingelser for tilberedningen af madretter og bagværk i dit industrikøkken. Konvektionsovnene fra FM er brugervenlige, med tre enkle knapper til at styre temperatur, tid og fugtighed i ovnen. De professionelle varmluftovne fås i et stort udvalg at størrelser, så du kan finde den ovn, der matcher behovet i dit storkøkken eller kantine. Du kan vælge mellem forskellige antal indstik, om indstikne skal være tværgående eller langsgående, og du finder modeller der både kører EN og GN størrelser. Der er mulighed for at stable flere af industriovnene. 

Vis som Gitter Liste

19 varer

Faldende orden
pr. side
 1. FM F 104 Konvektionsovn 4 stik 2/3 GN
  FM F 104 Konvektionsovn 4 stik 2/3 GN
  Varenr
  FM-710012
  Pris pr stk 18.300,00 DKK
  Bestillingsvare
 2. FM F 106 Konvektionsovn 6 stik 1/1 GN
  FM F 106 Konvektionsovn 6 stik 1/1 GN
  Varenr
  FM-710013
  Pris pr stk 24.300,00 DKK
  Bestillingsvare
 3. FM F 106 E Konvektionsovn 6 stik 1/1 GN
  FM F 106 E Konvektionsovn 6 stik 1/1 GN
  Varenr
  FM-710427
  Pris pr stk 27.500,00 DKK
  Bestillingsvare
 4. FM F 110 Konvektionsovn 10 stik 1/1 GN
  FM F 110 Konvektionsovn 10 stik 1/1 GN
  Varenr
  FM-710014
  Pris pr stk 33.200,00 DKK
  Bestillingsvare
 5. FM F 110 E Konvektionsovn 10 stik 1/1 GN
  FM F 110 E Konvektionsovn 10 stik 1/1 GN
  Varenr
  FM-710428
  Pris pr stk 37.100,00 DKK
  Bestillingsvare
 6. FM ST 721 Konvektionsovn 7 stik 2/1 GN
  FM ST 721 Konvektionsovn 7 stik 2/1 GN
  Varenr
  FM-710414
  Pris pr stk 34.100,00 DKK
  Bestillingsvare
 7. FM ST 1221 Konvektionsovn 12 stik 2/1 GN
  FM ST 1221 Konvektionsovn 12 stik 2/1 GN
  Varenr
  FM-710420
  Pris pr stk 42.300,00 DKK
  Bestillingsvare
Vis som Gitter Liste

19 varer

Faldende orden
pr. side

Optimal tilberedning

Med reversible blæsere, luftcirkulation og runde hjørner i industriovnen bliver den varme luft jævnt fordelt, hvilket giver en ensartet tilberedning af maden i hele ovnen, uanset hvor mange emner du måtte have fyldt i. Luftbefugtningen i de professionelle varmluftovne kan let indstilles fra 0-100%, så du kan tilpasse fugtigheden efter behov og få dine rette tilberedt, så de er sprøde og lækre. Damp, varme og tid indstilles nemt via knapper på fronten af ovnen. 

Høje hygiejne standarder og god ergonomi

Industriovnene er lette og hurtige at rengøre med deres glatte overflader i rustfri stål. Ovndørene har foldbart glas, der kan åbnes op, når de skal gøres rene. Med runde hjørner indvendigt i ovnen undgår du kanter, hvor skidt og fedt kan gemme sig, og de er samtidigt lettere at vaske af i den daglige rengøring.

Ud over en let rengøring af din FM konvektionsovn er en korrekt arbejdshøjde vigtigt for det gode arbejdsmiljø i storkøkkenet. Uanset, hvor stor din industriovn er, er det vigtigt at få den placeret i en højde, hvor du ikke skal strække eller bukker dig for meget, når du skal tage tunge fade og bageplader ud og ind af ovnen. Højden på din industriovn kan hæves med et FM understel, hvor du også får plads til opbevaring af f.eks. bageplader.  

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.