Stenovn

Skal der sprøde og lækre pizzaer på menuen? Hos Jyske Storkøkken finder du, alt hvad ud skal bruge til professionel pizzabagning fra italienske Morello Forni, der har udviklet og produceret pizzaovne siden 1969.

Her på siden finder du alt fra pizza dejlpressere til specielle stenovne med drejeplade, for en perfekt tilberdning af dine pizzaer. Her finder du også det praktiske pizzakølebord, hvor du kan have alt til pizzaproduktionen inden for en armsrækning. 

Vis som Gitter Liste

3 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Morello Forni Evento 100 Stenovn
  Morello Forni Evento 100 Stenovn
  Varenr
  MF-FRV100
  Priser fra 91.758,00 DKK
  Bestillingsvare
 2. Morello Forni Pizzarella dejpresser bordmodel
  Morello Forni Pizzarella dejpresser
  Varenr
  MF-TTVPIZ
  Pris pr stk 75.122,00 DKK
  Bestillingsvare
 3. Morello Forni Pizzarella køledisk
  Morello Forni Pizzarella køledisk
  Varenr
  MF-INTPIZ
  Pris pr stk 143.746,75 DKK
  Bestillingsvare
Vis som Gitter Liste

3 varer

Faldende orden
pr. side

Pizzarella - special kølebord til pizza

Med en Morello Forni pizzarella køledisk får du en effektiv og praktisk arbejdsstation til pizza tilberedning. Med pizzakølebordet får du både bordplads, kantinekøler (hvor nemt kan overskue og tilgå de forskellige typer af fyld til pizzaen) og dejpresser. Du får desuden skuffer med køl, hvor du kan opbare pizzadejen, samt køleskabe, så du har mulighed at have ALT, hvad du skal bruge til pizzaen inden for armslængde. Pizzakøledisken er perfekt til pizzaria og restauranter, hvor der hurtigt og nemt skal kunne produceres store mængder af lækre pizzaer. 

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.