Kom godt i gang med din nye industriovn

Nyt udstyr er skønt - men en ny ovn, med nye funktioner og muligheder, kan også være svær at overskue, når dagligdagen i køkkenet sætter ind, og travlheden melder sig. Derfor kommer projektkonsulent Johnny Eskildsen gerne forbi jeres køkken, når I har investeret i en ovn, og hjælper jer godt i gang. Her gennemgår han ovnen og dens funktioner trin for trin, og I får gode råd til, hvordan I udnytter ovnen bedst muligt i det daglige arbejde. Det er vigtigt, at I får et godt kendskab til jeres ovn, så I får den fulde værdi ud af jeres køb.   

Johnny har blandt andet været forbi Partner Revision i Herning, for at hjælpe dem igang med deres nye ovn. Partner Revision har fået installeret et komplet nyt køkken i 2020, hvortil de har valgt en kombiovn fra FM. En FM-ovn kommer med en indbygget opskriftsbog og mulighed for at tilføje sine egne personlige opskrifter, så du i løbet af få tryk er i gang med tilberedningen af køkkenets favoritretter. Hos Partner Revision guidede Johnny køkkenets personale i gang med at tilføje egne opskrifter og gav konkret vejledning i alt fra riskogning i ovnen til rengøring.  

Hos Jyske Storkøkken sætter vi en ære i at være med jer hele vejen i jeres køkkenprojekter – både i form af rådgivning inden køb og hjælp efterfølgende, hvis I har brug for vejledning, til at komme godt i gang med jeres nye udstyr.

Overvejer I at investere i en ny ovn til køkkenet? Ring til os på telefon 86812627.

OvnundervisningJohnny Eskildsen underviser i FM ovn