✦✦✦✦✦ Se vores +100 anmeldelser her ✦✦✦✦✦


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Peter er hoppet i arbejdshandskerne for din skyld

Så han kan hjælpe dig med at få ryddet op og suppleret op efter sommeren ...

Har det været en travl sommer?

Uanset om det har været en travl højsæson med festligheder, eller om din arbejdsplads har haft ferielukket, kan der være brug for at rydde op og gøre klar til efteråret. Derfor er Peter hoppet i arbejdshandskerne, så han er klar til at hjælpe dig med at supplere op i køkkenet, med det du måtte mangle - du ringer bare

Vil du hellere undgå Peters skøre vittigheder? 

Ja, så spørger du bare en af os andre. For i Jyske Storkøkken vil vi gerne være dine personlige shoppere, og vi står altid klar til at assistere dig. Så kan du ikke lige huske hvilke glas, du købte sidst, eller hvad jeres bestikserie nu hedder, så tag fat i os - for det ved vi da. Bare spørg. Det er da nemt.  

Vi vil så gerne hjælpe dig

En sommer med madlavningen og masser af gæster i cafeen kan betyde smadrede tallerkener og glas eller slidste stegepander, og så er august et godt tidspunkt at gennemgå dit service og gøre klar til en ny sæson. Det kan også være du skal gøre klar til et nyt hold elever på efterskolen og nu mangler de krus og teskeer, der forsvandt ned på værelserne og aldrig kommer igen sidste skoleår.

Uanset hvad du står og mangler, så tag fat i os, så vi kan hjælpe dig videre.

Vi har styr på, hvad du tidligere har købt, så du ikke skal bruge tid på at finde navnet på dine tallerkener inden du bestiller.  

Ring på 86812627 eller skriv til os på post@jyskestorkokken.dk

 

  • /f/o/forside_banner_sep3_1.jpg