Projekt tilbud

I forbindelse med økonomien i et storkøkken, er der tale om både prisen på udstyr samt installationer, men i høj grad også nogle driftsøkonomiske valg på længere sigt. Derfor kan man med fordel inddrage bygherrer i køkkenet, da netop det driftsøkonomiske perspektiv gør sig gældende. Under tilbudsfasen vil Jyske Storkøkken spørge ind til økonomien i helhed, så køkkenet på bedst mulige måde, er rentabelt for bygherrer – også på sigt. Det er Jyske Storkøkkens fornemmeste opgave at give rådgivning omkring storkøkkenet, i dets kontekst. Med andre ord, hvis køkkenet er beskrevet forkert i forhold til dets formål, vil vi tilsikre at dette ændres.

Alle parter skal kunne stå inde for det endelige køkken og derfor vil Jyske Storkøkken tage afsæt i dine visioner og behov. Derfra udvikler vi sammen det køkken, der bedst matcher dine behov, samtidig med at det overholder de krav, der sættes for et storkøkken.

Tilbud til Storkøkken

Når vi fremsender tilbud, er det gældende i 30 dage fra modtagelsen af tilbud. Overskrides denne periode, beregnes tilbuddet på ny, da der i den mellemliggende periode, kan forekomme prisstigninger/prisfald mv. der kan påvirke tilbuddet. Tilbuddet omfatter som regel: specialfabrikering af udstyr, udstyr og installation.

Prisberegninger på køkkenløsninger i licitationer og udbud, for entreprenører og andre enkeltfags bydende, udfører vi også, her kan dog forekomme vederlag. Dette oplyser vi om, inden tilbudsberegning påbegynder.

Godkendt tilbud

Når storkøkkenet er kommet videre fra tilbudsfasen og er klar til at blive projekteret, så vil Jyske Storkøkken assistere med installationsplan i forbindelse med de valgte komponenter til køkkenet, såfremt vores tilbud er det tilbud man vælger at arbejde med. Vi hjælper dig med at tilsikre, køkkenet fungerer optimalt.

Ved at vælge Jyske Storkøkken som din partner, i forbindelse med projektering af storkøkken eller renovering heraf, vil du få en samarbejdspartner, der følger projektet fra start til slut, med dybdegående kendskab til branchen, samt et storkøkken tilpasset slutbrugeren og dens dagligdag. Vi sætter os dybt ind i casen, så denne udvikles korrekt.