Projekter

Professionelle køkkener

Hos Jyske Storkøkken forstår vi vigtigheden af, at dit professionelle køkken er indrettet korrekt. Vi samarbejder tæt med arkitekter, ingeniører, entreprenør, bygherrer samt brugerne for at skabe dine optimale rammer i dit industrikøkken. Det daglige brug af dit professionelle køkken, er noget vi hele tiden tænker over for at sikre os, at slutbrugerne får et professionelt storkøkken, der fungerer fra dag et. Ved at vælge Jyske Storkøkken som din samarbejdspartner – garanterer vi det optimale storkøkken.

Erfaring med køkkener og kantiner

Vores konsulenter har flere års erfaring med indretning, tilpasning og levering af industri- og storkøkkener. De har designet, projekteret og renoveret store som små professionelle køkkener og kantiner. Det er vigtigt for os, at du altid ender ud med et storkøkken, du er tilfreds med. Derfor følger vi projektet fra start til slut, hvor vi bestræber os på at levere mest muligt for pengene. Ved at følge projektet fra start til slut, sikrer vi os, at det bliver leveret efter vores høje standarder. Vi designer altid efter lovkravene og baseret på vores erfaring, ved vi, hvad der lader sig gøre!


Storkøkken projekt fra Jyske Storkøkken


Landsdækkende service

Vi har landsdækkende service på de maskiner, du handler igennem os i forbindelse med dit erhvervskøkken. Skulle der opstå problemer med nogle maskiner, så ringer du til os, hvorefter vi finder en løsning. Vi kender vigtigheden af et funktionelt storkøkken og derfor skaffer vi løsningen hurtigst muligt. Vi yder et års reklamationsret på maskiner, du har købt i forbindelse med dit professionelle køkken.


Du ringer til Jyske Storkøkken


Vi finder den hurtigste langvarrige løsning


Fuldt funktionelt storkøkken igen

Kontakt Jyske Storkøkken i dag

Vores konsulenter til dit projekt sidder altid klar til at modtage dit opkald eller mail. Vi ser hellere, at du tager kontakten end, at du tøver.

Johnny

Johnny Eskildsen

Projektkonsulent
Direkte: 87 22 46 88
Mobil: 93 39 26 27
je@jyskestorkokken.dk

Jyske Storkøkken som samarbejdspartner!

Vi er transparente hele vejen igennem alle vores processer. Vi er bundærlige med alt og vil dig og dit køkken det bedste. Hvis du har fået lavet dit storkøkken hos os, men står og mangler de daglige redskaber, har vi udviklet en startpakke, der dækker de basale behov. Du kan også gå ind på vores shop og handle det du specifikt har brug for. Vi et bredt udvalg til dit daglige brug af det professionelle køkken, så ved at vælge os som samarbejdspartner, kan du altid skaffe det du lige står og mangler. Vi finder helt sikkert den rigtige løsning til dig. Skulle du være på jagt efter noget helt specielt, så tag endelig kontakt – Vi kan helt sikkert hjælpe!

Persondatapolitik

Jyske Storkøkken ApS registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne behandle en given ordre. Der videregives kun oplysninger til Jyske Storkøkken ApS’s underleverandører/grossister i det omfang det er nødvendigt for at kunne behandle købers ordre. Det drejer sig om følgende oplysninger der videregives:

Personoplysningerne registreres hos Jyske Storkøkken ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Jyske Storkøkken ApS’s vegne og må ikke bruge disse til egne formål.

Jyske Storkøkken ApS samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give købers oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på https://www.jyskestorkokken.dk er Jyske Storkøkken ApS.

Køber har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger Jyske Storkøkken ApS behandler omkring køber.

Hvis køber mener, at oplysningerne er unøjagtige, har køber ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har Jyske Storkøkken ApS pligt til at slette købers persondata, hvis køber beder om det. Det kan f.eks. være hvis købers data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som Jyske Storkøkken ApS skulle bruge dem til. Køber kan ligeledes tage kontakt, hvis køber mener, at købers persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Køber kan skrive til Jyske Storkøkken ApS på: post@jyskestorkokken.dk.

Jyske Storkøkken ApS har brug for følgende oplysninger, når køber handler:

Erhverv / Offentlig

Bemærk, ikke alle ovennævnte oplysninger skal bruges for at placere en ordre. Oplysningerne bruges til at ekspedere ordren, efter købers ønske, bedst muligt.

Private

Slettet persondata

Hvis køber har bedt om at få slettet sine data, skal køber selv stå for dokumentationen af, at produkterne er handlet hos Jyske Storkøkken ApS og at køber er den retmæssige ejer af produkterne.