Rådgivning

Hos os vil du altid få den korrekte rådgivning omkring dit storkøkken. Det er vigtigt for os, at dit storkøkken kommer til at fungere bedst muligt, både indretningsmæssigt og resultatmæssigt. Jyske storkøkken er din rådgiver til storkøkken, hvis du søger det optimale resultat, inden for din økonomiske grænse. Vores konsulenter har mange års erfaring i branchen, så derfor kan vi estimere forholdsvis korrekt, samt fortælle hvor der er chance for afvigelser.

Storkøkken rådgivning

Vi er med hele vejen, for at tilsikre at køkkenet lever op til vores standarder. På den måde er vi sikre på, at vi leverer et storkøkken, eller dele af et storkøkken, der overholder de love og regler, der specifikt gør sig gældende for et storkøkken. Derudover arbejder vi hele tiden omkring, hvordan du kan spare på sigt.

Mange års erfaring med branchen, har medført at vi forstår den daglige brug af køkkenet. Vi søger altid at levere det perfekte arbejdsflow, i forhold til køkkenets udformning. Et storkøkken producerer og fungerer bedst, når der tilsikres en godt fungerende arbejdsdag. Ved køb af en ny kombiovn, har du derfor også mulighed for at få ovnundervisning, så du nemt kommer igang med hverdagen i dit nye køkken. 

Økonomi og storkøkken

At lave et storkøkken eller at udtænke det, er meget mere end at vælge nogle maskiner og sammensætte et arbejdsflow. Vi ved hvor du sparer mange penge, på sigt. Det daglige strømforbrug, vedligeholdelse af køkkenet, levetiden på maskinerne, maskinernes funktion og meget mere, er ofte nogle faktorer der er mere omkostningsrige, end at bygge køkkenet. Ved at bruge lidt mere på at bygge køkkenet, kan du sænke din daglige omkostninger markant. Nogle maskiner tilfører endda, at dine produkter opbevares bedre og mere korrekt, derved længere levetid.
Ligesom så mange andre brancher, så får du hvad du betaler for i storkøkkenbranchen.


Rådgivning i storkøkkenmaskiner

Kontakter du os vedrørende dele af dit køkken, der trænger til en opgradering eller udskiftning, yder vi den korrekte vejledning. På den måde forsætter dit storkøkken på samme måde som før, eller med en opgradering. Vi tager højde for dit arbejdsflow og hvordan dit køkken fungerer. Din dagligdag må ikke forringes af nyt grej, så derfor vil vi lede dig hen imod den bedst mulige opgradering af dit køkken - Inden for din økonomiske grænse.

 

Valg af industriopvasker

Her skal du tænke over, hvor mange kuverter den skal håndtere og hvor meget den skal pukle på daglig basis. Derudover er vandbehandling, sæbe og afspænding ekstremt vigtigt at få afstemt, i forhold til det ønskede opvaskeresultat.

Valg af industriovn

En industriovn fås i mange forskellige varianter, der kan forskellige ting. Alt efter dit valg af maskine, åbner eller lukker du for tilberedningsmuligheder. Igen gør sæbe, afspænding og vandbehandling sig gældende for, hvad maskinen skal give af resultater. Vi vil altid tilsikre at du ender med en industriovn der opfylder dine kriterier.

Generelt alt inventar, kan du få den nødvendige vejledning, der gør at du kan træffe den rigtige beslutning for dit storkøkken og økonomi. Men uanset hvad du har købt hos Jyske Storkøkken, har vi sørget for et godt servicebagland på de produkter vi fører, så dit storkøkken kommer op at køre hurtigst muligt.

Brug for rådgivning eller vejledning?

Johnny

Johnny Eskildsen

Projektkonsulent
je@jyskestorkokken.dk

Oversigt