Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

Handler du som virksomhed eller til en institution? Så få en fast rabat-aftale ved os 

 

Vi sætter din rabat-aftale op for dig

Uanset om du er en stor eller lille virksomhed, kan du hurtigt og nemt få en fast rabataftale ved os. Du kan bare ringe til os på 86812627 eller sende en mail til post@jyskestorkokken.dk, så sætter vi det op for dig!

 

Eget log-in og først til gode nyheder og tilbud  

Når du ringer (eller skriver) til os, så tilføjer vi den aftalte rabat til din konto, så du altid kan ringe ind og bestille dine varer og sikre dig din rabat. Du får samtidig et login til webshoppen, så har du en dag, hvor du ikke lige ønsker at snakke med os, kan du bestille på webshoppen og få rabat på ordren.

Som en del af rabat-aftalen accepterer du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev, hvor du 1-2 gange om ugen vil modtage tilbud, information, nyheder m.m. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

 

Tilfredse køkkenkunder igennem 40 år

Hos os får du 40 års erfaring med i handlen, så tøv ikke med at ringe til os. Hos Jyske Storkøkken kan vi lide at vende tingene med vores kunder. Så vi ved, at du får den rigtige rådgivning og de rette produkter til dit behov.      

 

Vi glæder os til at høre fra dig - 86812627 / post@jyskestorkokken.dk

Venlig hilsen

Jyske Storkøkken-teamet 

 

 

 

 

  • /b/a/banner_web_gastrobakker_1.png