⭐ FÅ EN GRATIS GAVE sendt med din ordre! Skriv GAVE i kommentarfeltet og få denne hvidløgspresser! ⭐


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

RCR Aria champagneglas 33cl (udgår)

Print Product
Kun 26 tilbage
 Kun 26 tilbage
 Levering 1-3 dage
Varenr
RCR-glas0451
Nu pr. stk 42,00 DKK 52,50 DKK Før 48,00 DKK 60,00 DKK
Produktbeskrivelse

RCR Aria champagneglas 33cl

højde 170mm, diameter 114mm.

Champangeglasset er en del af Aria serien fra RCR, som består af elegante krystalglas, der med sine unikke former og perfekte klarhed er særligt velegende til smagning og borddækning. Den karrakteristiske form på Aria glasset giver det en stærkt identitet og et smukt design.

Med champangeglas af RCRs LUXION glas får du ultraklare krystalglas, som er særligt holdbare, og som tåler maskinopvask. krystalglassene er testet ved over 1000 vaske uden, at der har være det mindste spor af uklarheder i glasset efterfølgende.

LUXION krystalglas er udviklet med særligt fokus på miljø og bæredygtighed. De ultraklare krystalglas er lavet af 100% genanvendeligt materiale, hvilket betyder at glasaffaldet fra produktionen også bliver genanvendt som råmateriale til produktion af nye glas. Krystalglassene produceres af rene råmaterialer, der giver en maksimal klarhed og glans uden brug af forurenende midler. Produktionen foregår i elektriske ovne, helt uden nogen atmosfærisk udledning, og som er drevet af 100% bæredygtige energikilder.

Specifikationer
Mere information
Brand RCR
Serie Aria
Højde 17 cm
Diameter 11,4 cm
Top DIameter 9,9 cm
Materiale Glas
Glas type Champagneglas
Indhold 33 cl
Farve Klar