⭐ FÅ EN GRATIS GAVE sendt med din ordre! Skriv GAVE i kommentarfeltet og få denne hvidløgspresser! ⭐


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

RCR Aria vinglas 46 cl (udgår)

Print Product
Kun 11 tilbage
 Kun 11 tilbage
 Levering 1-3 dage
Varenr
RCR-glas0297
Nu pr. stk 49,00 DKK 61,25 DKK Før 50,00 DKK 62,50 DKK

Aria hvidvinsglas fra RCR

  • Bæredygtigt krystalglas
  • Testet ved over 1000 vaske i opvaskemaskine
Produktbeskrivelse

RCR Aria hvidvinsglas 46cl

Dette hvidvinsglas er en del af RCR Aria serien, som består af smukke krystalglas med perfekt klarhed og en stærk identitet, grundet deres genkendelige form. Aria glas er med deres innovative form og klarhed særligt udviklet til smagning og borddækning.

Bæredygtigt krystalglas

RCR anvender det særlige LUXION krystalglas til deres glas, der giver dig ultraklare krystalglas, som er ektraordinært holdbare. Det stærke krystalglas tåler maskinopvaskm og er testet ved over 1000 vaske uden det mindste spor af uklarheder.

RCR LUXION glas er udviklet med fokus på bæredygtighed og miljø. De ultraklare krystalglas er lavet af 100% genanvendeligt materiale, hvilket betyder at glasaffaldet fra produktionen også bliver genanvendt som råmateriale. Produktionen foregår i elektriske ovne, der er drevet af 100% bæredygtig energi. Krystalglassene produceres af rene råmaterialer, der giver en maksimal klarhed og glans uden brug af forurenende midler.

Specifikationer
Mere information
Brand RCR
Serie Aria
Højde 22 cm
Diameter 9,1 cm
Materiale Glas
Glas type Vinglas
Indhold 46 cl