OBS: Grundet travlhed kan der lige nu forekomme en ekstra dags leveringstid


For private og erhverv  For private og erhverv        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        3 måneders returret  3 måneders returret        Kundeservice  + 45 86 81 26 27 


For private og erhverv  Private og erhverv  3 måneders returret  3 måneders returret


RCR Melodia glas 36 cl

Print Product
Kun 25 tilbage
 Levering 1-3 dage
Varenr
RCR-25766020006
Pris pr stk 39,00 DKK 48,75 DKK
RCR Melodia glas 36 cl er tilgængelig i kolli af 6 stk.
Produktbeskrivelse

RCR Melodia højt glas 36cl

højde 150mm, diameter 70mm.

Det smukke høje glas er en del af RCRs Medodiaserie - en serie af ultraklare krystalglas, som med deres vintagesstil har forstryllet både private og professionelle. Melodia serien passer perfekt til den klassiske såvel som moderne borddækning. Det høje krystalglas er velegnet til elegant servering af drikkevarer og smoothies.

LUXION krystalglasset, som er RCRs patenterede krystalglas, er udviklet med særligt fokus bæredygtighed. Krystalglasset produceres af rene råmaterialer, der giver en maksimal klarhed og glans - helt uden brug af forurenende midler. De ultraklare RCR krystalglas er lavet af 100% genanvendeligt materiale. I produktionen kan glasrester derfor genanvendes direkte som råmateriale. Produktionen af krystalglas er desuden drevet af 100% bæredygtig energi, og foregår i elektriske ovne, der ikke har nogen atmosfærisk udledning. RCRs LUXION krystalglas er derfor et oplagt valg til dig, der vægter bæredygtigehed, smukt design og høj kvaliet, når du vælger dine nye glas.

Specifikationer
Mere information
Brand RCR
Serie Melodia
Højde 15 cm
Diameter 7 cm
Materiale Glas
Glas type Drikkeglas
Indhold 36 cl
Farve Klar