⭐ FÅ EN GRATIS GAVE sendt med din ordre! Skriv GAVE i kommentarfeltet og få denne hvidløgspresser! ⭐


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

RCR Melodia vinglas 21 cl

Print Product
Kun 6 tilbage
 Kun 6 tilbage
 Levering 1-3 dage
Varenr
RCR-25601020006
Pris pr stk 48,00 DKK 60,00 DKK

RCR krystalglas 

RCR Melodia vinglas 21 cl er tilgængelig i kolli af 6 stk.
Produktbeskrivelse

RCR Melodia vinglas 21cl

højde 190mm, diameter 81,5mm.

Vinglasset er en del af RCRs Melodia serie, som består af de smukkeste krystalglas. Den let genkendelige, fortryllende vintagestil gør Melodia vinglassene ideelle til både moderne og klassisk borddækning. Melodia serien er elsket af både private og professionelle.

Det særlige LUXION krystalglas, som RCR anvender til deres glas, er udviklet med særligt fokus på miljø og bæredygtighed, og de er derfor et oplagt valg, til dig der har øje for klimavenlige produkter, når du køber nye glas. De ultraklare miljøkrystalglas er lavet af 100% genanvendeligt materiale, hvilket betyder at glasaffaldet fra produktionen også bliver genanvendt som råmateriale til produktion af nye glas. Krystalglassene produceres af rene råmaterialer, der giver en maksimal klarhed og glans uden brug af forurenende midler. Produktionen foregår i elektriske ovne, helt uden nogen atmosfærisk udledning, og som er drevet af 100% bæredygtige energikilder.

Specifikationer
Mere information
Brand RCR
Serie Melodia
Højde 19 cm
Diameter 8,2 cm
Materiale Glas
Glas type Vinglas
Indhold 21 cl
Farve Klar