Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

RCR Opera glas 21cl

Print Product
Kun 45 tilbage
 Kun 45 tilbage
 Levering 1-3 dage
Varenr
RCR-glas0606
Pris pr stk 56,00 DKK 70,00 DKK
RCR Opera glas 21cl er tilgængelig i kolli af 6 stk.
Produktbeskrivelse

RCR Opera glas 21cl

højde 85mm, diameter 74mm.

Glasset er en del af Operaserien fra RCR, som byder på stilfulde og ultraklare krystalglas. Krystalglassene er fremstillet i det innovative, miljøvenlige LUXION krystalglas, som er velegnet til dagligt brug og tåler maskinovask, hvilket gør dem ideelle til det professionelle brug.

Vægter du bæredygtigthed højt, er de miljøvenlige krystalglas fra RCR det oplagte valg. Hele produktionen er gennemtænkt i forhold til bæredygtigthed og drevet af 100% bæredygtig energi. LUXION krystalglasset er af 100% genanvendeligt materiale, og fremstillet i elektriske ovne uden atmosfærisk udledning. RCR anvender rene råvarer i deres glasproduktion, hvilket medvirker, at de kan leverer glansfulde og ultraklare krystalglas uden brug af miljøskandende midler. Glasrester fra produktinen kan på grund af det genavendelige materiale anvendes i produktionen som råmateriale.

Specifikationer
Mere information
Brand RCR
Serie Opera
Højde 8,5 cm
Diameter 7,4 cm
Materiale Glas
Glas type Drikkeglas
Indhold 21 cl
Farve Klar