Se vores +100 anmeldelser her


For private og erhverv  For private og erhverv       Rabataftale  Få rabataftale her        Levering 1 - 3 dage  Lagervarer 1 - 3 hverdage        Kundeservice  86812627 


For private og erhverv  Private og erhverv  Rabataftale  Få rabataftale her

RCR Opera vinglas 12 cl

Print Product
Kun 7 tilbage
 Kun 7 tilbage
 Levering 1-3 dage
Varenr
RCR-glas0352
Pris pr stk 56,00 DKK 70,00 DKK
RCR Opera vinglas 12 cl er tilgængelig i kolli af 6 stk.
Produktbeskrivelse

RCR Opera vinglas 12cl

højde 154mm, diameter 64mm.

Fortryllende, smukke vinglas fra RCRs Opera serie. Operaserien giver dig ultraklare og glasfulde krystalglas, der på grund af deres særlige design får en stærk identitet. Operaglas er velegnet til den professionelle borddækning og servering, og de er derfor et oplagt valg til caféer, barer, resauratner med mere. Krystalglas fra RCR er fremstillet af det innovative LUXION krystalglas, der tåler maskinopvask og dagligt brug, så du får et praktisk glas kombineret med impornerende klarhed og gennemsigtighed.

RCR LUXION glas produceres med omtanke for bæredygtighed og miljø. Krystalglassene er produceret af 100% genanvendeligt glasmateriale, og glasstumper fra produktionen kan derfor også genanvendes i form af råmateriale. Ved brug af rene råmateriale opnår RCR ekstremt klare krystalglas uden behov for at anvende miljøforstyrrende midler. Produktionen foregår i elektriske ovne, som er drevet af 100% bæredygtig energi.

Specifikationer
Mere information
Brand RCR
Serie Opera
Højde 15,4 cm
Diameter 6,4 cm
Top Diameter 6,4 cm
Materiale Glas
Glas type Vinglas
Indhold 12 cl
Farve Klar